Reacties voor: Vanaf donderdag hebben Twitter-apps van derden minder functies

Het is bijna zover
Twitter voert op donderdag 16 augustus veranderingen door, waardoor apps van derden zoals Tweetbot en Twitterrific minder goed functioneren. Je kunt nog wel je tijdlijn blijven bekijken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Bah. Ik gebruik al jaren een third party app voor Twitter (Tweetbot) op iOS, die bevalt me veel beter dan de native app. Mede door prima functionerende apps als deze heeft Twitter users aan zich weten vast te houden, deze ontwikkelaars krijgen nu stank voor dank.

  2. Met de originele Twitter app is niks mis mee.. maar stom dat ze dit doen! Twitter is toch al op zijn retour en door deze keus helpen ze het alleen maar verder mee..

  3. De standaard Twitter app is mijns inziens bedroefend slecht. Vreemde en onlogische tijdlijn, hele vervelende advertenties en lelijk uiterlijk. Ik gebruikte altijd Tweetbot, maar toen ik dit las heb ik mijn Twitter account definitief verwijderd, dit was voor mij het laatste zetje aangezien ik er al behoorlijk klaar mee was. Heerlijk zo zonder enige vorm van Social Media 😁

  4. @Marcel: Helemaal mee eens, ik gebruik ook Tweetbot. Als je alleen maar de twitter app. moet gaan gebruiken ga je heel veel missen wat nu zo gewoon is. Ik hoop dat Tweetbot er een oplossing voor heeft.

  5. Ik gebruik Hootsuite, vanwege dat Twitter geen chronologische tijdlijn zonder advertenties toont. Zodra ze dat gaan (chronologische volgorde) doen zou ik de officiële app overwegen.

  6. Tweetdeck 3.9.889 (Mac App Store) voor Mac OS is al ruim 3 jaar (14-07-2015) niet meer bijgewerkt/geüpdatet, het is instabiel, crasht met regelmaat en is traag. Als Twitter zo graag wil dat men de originele apps gebruikt, dan mogen ze deze wel wat beter/frequenter gaan onderhouden.

  7. Zojuist heeft Tweetbot ook een update gekregen en zijn functionaliteiten uitgeschakeld. De officiële Twitter app is vreselijk. Mooi moment om Twitter uit te zetten na 9 jaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.