Reacties voor: Nieuwe StayGo van Twelve South is een veelzijdige USB-C-hub

Er zijn al heel veel verschillende soorten USB-C hubs op de markt, maar de StayGo van Twelve South heeft iets nieuws. De hub heeft een aparte desktopkabel, zodat je hem mooi weg kan werken op je bureau.

Reacties: 4 reacties

  1. Wat belangrijk is om te weten is dat bijna alle hubs dus 4K op 30hz doen en dat is echt heel vervelend om naar te kijken. Het verslepen van vensters gaat echt heel schokkerig.

    De reden is dat 4k op 60hz gewoon alle data van een usb-c aansluiting nodig heeft en dus niet in een hub kan, tenzij deze twee usb-c aansluitingen heeft (1 voor 4k 60hz en een voor de rest).

  2. Wat ik niet snap waarom er geen 1 USB-C dock bestaat waarbij je meerdere schermen tegelijk kan aansluiten. Nu heb ik een USB 3.0 dock, maar de werking ervan is nou niet echt geweldig te noemen.

  3. Origineel geplaatst door Rowdy
    Wat ik niet snap waarom er geen 1 USB-C dock bestaat waarbij je meerdere schermen tegelijk kan aansluiten. Nu heb ik een USB 3.0 dock, maar de werking ervan is nou niet echt geweldig te noemen.

    Die bestaat gelukkig wel en staat hier fijn onder mijn Macbook Pro 15″ 2018:

    De OWC Thunderbolt 3 Dock (14 poort versie)

    Met een kabel sluit ik mijn Macbook aan en laad hem ermee op (de volle 85 Watt). Op de dock heb ik een 34″ 3440×1440 scherm (USB-C > DP) en een 23″ 1920×180 (DP > HDMI) scherm aangesloten. Uiteraard ook gigabit ethernet. Werkt erg fijn. 1 kabel aansluiten en gaan.

    Hij was niet goedkoop, maar ook niet duurder dan het alternatief van Belkin, welke veel minder aansluitingen heeft.

  4. @Strebor: Als je het opladen weg laat dan je ook gaan voor de Startech Dual 4K.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.