tvOS 16 functies.

Reacties voor: Deze functies vind je op je Apple TV in tvOS 16

Jij bent de nieuwste update voor de Apple TV misschien vergeten, maar wij niet! In dit artikel hebben we de nieuwe functies van tvOS 16 voor je uitgezocht en op een rijtje gezet. Welke verbeteringen vind je op je Apple TV?
Lees het complete artikel → Deze functies vind je op je Apple TV in tvOS 16
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. De gewoonte van tv zenders, of streamingdiensten, om de aftiteling te minimaliseren of compleet weg te laten is eigenlijk verschrikkelijk.
    Soms is het leuk om daar bepaalde info uit te halen. (Welke acteurs, regisseur enz) Gewoonweg hatelijk als dat verdwenen is.

  2. (Red.) Artikel bijgewerkt na de release van tvOS 16.

  3. Tav de Nintendo controllers. Geldt dit echt alleen voor de controllers van Nintendo of kun je ook andere controllers die met de Nintendo Switch kunnen koppelen aan de Apple TV koppelen?

  4. @Gert: Ik denk dat 99.9% van de kijkers niet zitten te wachten op de aftiteling. Als je zoiets wilt weten kijk je gewoon op IMDB. Dat is op alle fronten superieur.

  5. Het lukt mij niet meer om full screen (dus zonder zwarte balken) te selecteren in tvOS 16. Iemand een idee? Voorheen 2 keer tikken op het aanraak vlak van de remote. Maar hoe moet dat nu?

  6. sins iOS 16 op mijn appel tv kan ik geen apps meer kiezen de knop van App Store toon alle is verdwenen in arcade ook voor spelletjes ik de knop Toon Alle ook weg kan geen apps meer kiezen mooie updating 😂

  7. @Ferry:

    Laat maar staat standaard uit. Kan weer worden aangezet in het video en audio menu.

  8. Meer mensen last van de meerdere users verandering? Mijn Amerikaanse itunes id vraagt nu om in te loggen met de iPhone, echter op de iPhone kan ik maar 1 iTunes account instellen…ik heb wel een iPad met de Amerikaanse itunes maar die update komt pas in oktober. Erg onhandig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.