Reacties voor: Tune Blocker: iPhone opladen zonder te synchroniseren

Matias heeft een kabel gemaakt waarmee je het synchroniseren met iTunes kunt in- en uitschakelen. Deze Tune Blocker is vanaf maart in twee kabellengtes te koop.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 36 reacties

  1. Hmmm…. moet zeggen dat ik dit een vrij nutteloos dingetje vind, gezien het feit dat je er 25 dolar voor moet betalen.
    Europese webshops zullen er wss wel gelijk 25 eu van maken, dan is het me echt te duur voor iets wat ook gewoon simpel binnen itunes op valt te lossen.

  2. Mijn Iphone gaat niet synchroniseren wanneer ik hem aan mijn laptop aansluit. Dat kan je zoals ze zeggen gewoon uitzeggen in iTunes.

    En opladen op een pc zonder iTunes werkt natuurlijk ook gewoon.

    Ik heb er nooit last van gehad dus zou zeker geen $25 gaan uitgeven voor deze kabels.

  3. je kan toch ook gewoon in itunes instellen dat je niet wil synchroniseren als je aansluit .beetje nutteloos

  4. Kijk, dit zijn nou eens handige producten.

  5. @ boydvl

    Inderdaad 😉
    Bij mij start iTunes iig niet… Die optie heb ik volgens mij een keer uitzet.

  6. Was er niet laatst een tip van de dag dat als je je iPhone aansluit en de shift en control toetsen tegelijk indrukt, dat ie dan niet gaat syncen, ook al heb je dat in iTunes niet aangegeven..?

  7. Opladen via het stopcontact vind ik net zo handig.

  8. Het is het beste om gewoon via het stopcontact op te laden heb ik wel eens gehoord.

  9. Wat een onzin. Bij mij start itunes niet op als ik mijn iphone aansluit en als itunes aanstaat gaat hij niet automatisch synchroniseren. Hij gaat pas synchroniseren als ik itunes aan heb gezet en op “synchroniseer” heb geklikt. Waar heb ik dan in godsnaam dat ding voor nodig. Ook omdat je hem ook nog gewoon in het stopcontact kunt duwen. Ik heb echt een hekel aan dit soort geldklopperij.

  10. Genoeg processorkracht over voor Belangrijk Werk als iTunes begint met synchroniseren. Bovendien steek ik m’n iPhone alleen in het dock als ik om een of andere reden moet syncen.

  11. een usb oplader werkt nog beter 🙂

    Hier goedkoop te krijgen, heb er al meerdere, werkt geweldig:
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5691

  12. Origineel geplaatst door Rob
    Wat een onzin. Bij mij start itunes niet op als ik mijn iphone aansluit en als itunes aanstaat gaat hij niet automatisch synchroniseren. Hij gaat pas synchroniseren als ik itunes aan heb gezet en op “synchroniseer” heb geklikt. Waar heb ik dan in godsnaam dat ding voor nodig. Ook omdat je hem ook nog gewoon in het stopcontact kunt duwen. Ik heb echt een hekel aan dit soort geldklopperij.

    Ach,er zijn hele volksstammen die dit graag kopen,omdat ze niet weten hoe je het allemaal moet uitschakelen op de computer.
    Mooie handel toch?

  13. Extra kabeltje aan je usb hub en klaar is kees! bisiniks toch?

  14. @Pieter: dat is zeker zo

    maar als je je ipod/iphone aansluit op je PC/Mac dan kan je toch ook een toets inhouden wat voorkomt dat ie gaat syncen? Bij PC is dat Shift als ik me niet vergis

  15. @Jens – hier staat de informatie erover: https://www.iculture.nl/iphone-tips/synchronisatie/iphone-sychroniseren-met-itunes-even-niet/

    alleen start je dan wel itunes op, bij dit kabeltje niet 😉

  16. Of je haalt een stekker waarmee je m direct in het stopcontact kan opladen, komt je hele pc/mac niet aan te pas!

  17. Ik maak gebruik van de iPod firewire stekker op een Mac voor opladen. De connectoren van een iPod (in mijn geval een Photo uit 2004) zijn hetzelfde als de oplaad-usb-kabel van de iPhone.

    Het laat iTunes ook niet opstarten en wel de iPhone opladen. Extra handig omdat je dan geen extra USB-poort bezet hoeft te houden.

  18. @Dims

    Die heb je er als het goed is bij gekregen…

  19. Kan iemand me nu vertellen waar ik het activeren van iTunes uit kan schakelen bij aansluiten van m’n iPhone? Ik kan alleen het automatisch synchroniseren aan/uitzetten vinde….

  20. Ik kom kabels te kort 🙁 maar ze zijn overal zo duur…

    zou er graag een hebben voor het stopcontact een voor in mijn dock aan mijn pc, een voor het dock op het werk, een voor in de auto en dan nog een reserve voor als er een het begeeft, altijd dezelfde kabel meesleuren is gewoon irritant, maar ik stel me akkoord met de rest, dat je enerzijds normaliter wel genoeg processorkracht hebt om om te syncen en te werken of anderzijds het gewoon uitzet of de shift-toets indrukt…

    Allessinds weer zo een product om er eentje te maken vind ik…

  21. Het is voor menigeen natuurlijk waanzin om 25 tot 30 euro te betalen voor iets dat je echt helemaal niet nodig bent.
    Net als velen heb ik ook geen opstarten van iTunes als ik de iPhone op de laptop aansluit. Als ik dan iTunes om wat voor reden opstart, dan nog gaat het niet automatisch Synchroniseren.

    Wil ik synchroniseren dan moet ik even op synchroniseren klikken.

    En dan? Wat is het verschil? Als je dus met deze gadget wil synchroniseren moet je dus ook handmatig een schakelaartje overhalen. Met andere woorden, zonder of met de gadget, 1 schakeling en je synchroniseert.

    Maar… waarvoor is dit dan wel gemaakt? Voor die ene die niet weet hoe iTunes in te stellen? Vast en zeker niet. Dit is een Gadget en gelijk als me menig gadget is het alleen maar leuk voor de heb.

    Degene die het alleen al daarom wil hebben? Kopen, nu, en wel direct 🙂

    Consumeren is tegenwoordig goed voor de economie.

  22. volgens mij staat in de handleiding vd iPhone dat je hem het beste via de USB kunt opladen, dan gaat de batterij langer mee

  23. Wat ik wel erg onhandig vindt is dat die remote de kabel aan de zelfde kant erin gaat als eruit. Dan krijg je altijd dat er zo’n knik in de kabel zit.

  24. volstrekt zinloos,… i-Tunes kan je instellen op handmatig synchroniseren,…

  25. Is nu al met afstand de domste gadget van 2009

  26. Schakel gewoon iTuneshelper uit en het is gefixt , waarom kopen?

    Als je insteld dat iTuneshelper niet mee opstart, dan synch iPod pas wanneer je zelf iTunes opstart

  27. Dat is nog eens makkelijk verdienen. Het betreft een standaard kabel zonder enige elektronica erin, alleen een schakelaar die het data signaal (d+ / d-) van de USB kabel wel of niet doorlaat. Als je ze voor de helft koopt maak je nog een hoop winst.

  28. hahaha lol 🙂

    als dat de reden is dat je dit product aan zou moeten schaffen idd enorme onzin dus.

    geen auto sync bij deze jongen

  29. Pure geldverspilling; in plaats van dit te kopen gewoon op een knopje drukken in itunes. Besteed dat geld dan aan een draagbare lader of apps of oortjes of …

  30. Of je gebruikt de oude iPod Firewire kabel…..

    werkt prima!

  31. haha. Wat een N00bding

  32. Lollerments, ik vind hetzelfde en doe hetzelfde als iedereen hier boven…

    Ach miss zijn er 5 die het niet snappen, heb je een lekkere omzet/afzet….

  33. Origineel geplaatst door WouterK
    Of je gebruikt de oude iPod Firewire kabel…..

    werkt prima!

    Idd, in iedere kamer ligt er een firewire blokje. Wil ook nog in iedere kamer een dock en airport bllkje voor airtunes

  34. Ehm het leek me wel handig als je vaak wisselt. Elke dag 5 keer op en af het oplaadstandaardje is hier geen uitzondering.
    Maar er is toch ook een toetsenbord snelcode waarmee je automatisch syncen voorkomt?

  35. Beetje onzin voor een apparaat wat geld kost dan een simpel muisklikje in Itunes en hij syned niet meer:P

    Heel simpel allemaal..

  36. ‘k heb voor 3 euro een usb switch kunnen kopen waarop een aparte kabel voor data en stroom zit : opladen zonder data… steek die ‘r gewoon op en je hebt dit dure spel voor een pak minder geld

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.