Tuinstoel met een sproeier voor verkoeling.

Deze geavanceerde tuinstoel houdt je hoofd koel en je iPhone opgeladen

De Solar Powered Entertainment Lounger is een luxueuze tuinstoel met een USB-aansluiting om je iPhone op te laden en draadloze Bose-speakers om je muziek door de hele tuin te laten klinken.

Tuinstoel met speakers en zonnepanelen koppel je aan je iPhone.
De lente lijkt nu echt zijn intrede gedaan te hebben in Nederland, dus is het ook weer tijd om de tuinstoelen buiten te zetten. Als je nog op zoek was naar een bijzonder exemplaar, dan kun je via Fancy een hip model kopen dat helemaal klaar is voor de zomer van 2016. Deze bijzondere Solar Powered Entertainment Lounger tuinstoel is uitgerust met een USB-aansluiting, zodat je bijvoorbeeld je iPhone kunt opladen terwijl je in je tuinstoel ligt te zonnen.

iPhone opladen via tuinstoel

Over zon gesproken: de tuinstoel is ook nog eens milieuvriendelijk. Want de tuinstoel is uitgerust met zonnepanelen, zodat de batterij om je iPhone mee op te laden voorzien wordt van stroom. Bovendien is de tuinstoel uitgerust met nog meer functies. Zo heeft de tuinstoel geïntegreerde draadloze Bose-speakers, die ook voorzien worden van stroom dankzij de zonnepanelen. Via Bluetooth kun je vervolgens al je muziek streamen naar de boxen van je tuinstoel.

Tuinstoel met USB-aansluiting om je iPhone op te laden.

Maar de stoel is van meer luxe voorzien dan alleen een USB-aansluiting en een Bose-speaker. Op de linker armleuning vind je alle nodige knoppen om de stoel te bedienen. Hiermee kun je de rugleuning omhoog of naar beneden bijstellen, zodat je het jezelf zo comfortabel mogelijk kunt maken. Voor de extra hete dagen heeft de tuinstoel zelfs een extra ingenieuze functie: twee sproeiers op de armleuning die zorgen voor kleine druppeltjes om het hoofd koel te houden.

Tuinstoel met een sproeier voor verkoeling.

Als je je nu afvraagt wat deze tuinstoel gaat kosten, moet je jezelf alvast schrap zetten. Een enkel exemplaar van deze Solar Powered Entertainment Lounger kost maar liefst $4.000. De tuinstoel wordt verzonden vanuit Amerika en heeft een levertijd tot vier weken. Ruim op tijd om in stijl van de zomer te genieten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 april 2016, 20:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen tuinieren, zonlicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.