Reacties voor: Trekpleister verkoopt iTunes Cards met 20 procent korting

Trekpleister verkoopt van 3 tot en met 15 april alle iTunes Cards met 20 procent korting. De actie geldt in alle filialen van de drogisterij. Iedere klant mag hooguit twee kaarten tegelijkertijd aanschaffen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 17 reacties

  1. WOW MAN! vet cool 20 % korting dat is 3 euro op 15 euro kaart wow dat is zo veel ik ga hem nu gelijk halen

  2. BCC heeft ze nu ook in de aanbieding.

  3. Met een Kruidvatkaart kun je punten sparen voor gratis iTunes kaarten, maar volgens mij heb je wel heel veel punten nodig….

  4. Zijn deze kaarten ook geldig in België?

  5. En als je er een hele berg van koopt, op verschillende dagen de winkel binnenlopen, kan je met een leuke korting een MacBook Air in de apple store (A’dam) aanschaffen!

  6. @Bep: Dat gaat niet lukken, je kan niet in de Apple Store betalen met je iTunes-tegoed.

  7. @Bep: Het is een iTunes Store, geen Apple Store

    On-Topic:

    Bij de kruidvat hadden ze t ook een keertje alleen was het toen misgelopen, hopen dat het bij deze wel lukt!

  8. @Bep: Je kan geen HW kopen met je iTunes tegoed, alleen muziek of SW via App Store/Itunes.

  9. Bestaat Trekpleister nog?

  10. Logische stap voor Trekpleister aangezien ze bij het zelfde moederbedrijf horen als Kruidvat…

  11. Bep heeft gelijk, mensen… Installeer de Apple Store-app, zet €1000,- op je iTunes-account en kopen maar, in Amsterdam. Ga maar eens kijken hoe het daar werkt.

  12. Ehm… weet alleen niet zeker of er ook afgerekend kan worden middels iTunes voor een MacBook, etc. Ik kon wel afrekenen mbv. mijn AppleID (waar m’n creditcard aan hangt). Geen kassa meer nodig… Echt binnenharken die euro’s door Apple, in Amsterdam. Ik was er op een zaterdag: alleen maar mensen om mij heen die spullen stonden af te rekenen.

  13. Denk dat de naam iTunes store intussen wel aan vernieuwing toe is. Er worden denk ik meer apps dan ‘tunes’ verkocht…

  14. Ik zou dat even goed controleren, volgens mij zijn alleen Apple Gift Cards te gebruiken in de Apple Store en zijn iTunes Gift Cards / Credits niet te gebruiken om devices aan te schaffen, maar alleen in de iTunes / App of Mac App Store.

  15. @Jean-Paul Horn: zou eigenlijk geen fluit uit moeten maken, toch? Ik log in met m’n Apple-ID en betalen maar… Gemak dient de mens, Apple en mij. Ik heb in A’dam spul gekocht; hoe dat met de beveiliging werkt is mij overigens een raadsel.

  16. heeft iemand al geprobeerd om met itunes tegoed HW aan te schaffen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.