TouchSwitcher op de Touch Bar.

Sneller tussen apps wisselen met TouchSwitcher op de nieuwe Touch Bar

Heb je een nieuwe MacBook Pro met Touch Bar, dan kun je deze nieuwe gratis app proberen. TouchSwitcher laat je snel wisselen tussen je recente apps, rechtstreeks vanaf de Touch Bar.

TouchSwitcher op de Touch Bar.
Heb je de nieuwe MacBook Pro met Touch Bar, dan zijn er al heel wat apps beschikbaar die je kunt proberen met deze nieuwe aanraakgevoelige knoppenbalk. Er is nu een nieuwe app verschenen die je aan dit rijtje toe kunt voegen. TouchSwitcher is een kleine Touch Bar-app die je snel laat schakelen tussen de verschillende programma’s en apps op je MacBook.

TouchSwitcher: wisselen tussen apps via de Touch Bar

TouchSwitcher is een kleine app voor de Touch Bar, maar met een handige functie. TouchSwitcher bevindt zich in in het rechter gedeelte van de Touch Bar, genaamd de Control Strip. In het linker deel van de Control Strip is plek voor één app: voor mediabediening of voor een app als TouchSwitcher. Zodra je TouchSwitcher op de MacBook Pro opent, verandert het media-icoontje in de Control Strip naar een app-icoontje. Tik hierop en TouchSwitcher breidt zich uit naar het linker deel van de Touch Bar.

In dit gedeelte vind je alle recent geopende apps op je MacBook. Door er simpelweg op te tikken, wissel je zo snel tussen alle verschillende apps. Dit heeft daarom wel wat weg van de toetsencombinatie Cmd+Tab, waarmee je ook snel kunt wisselen tussen je geopende apps. Het voordeel van TouchSwitcher is dat je meteen de juiste app aan kunt tikken, zonder dat je hoeft te circuleren tussen alle apps in het rijtje. Bovendien kun je in TouchSwitcher nog scrollen door alle beschikbare apps. Je sluit TouchSwitcher weer af door het app-icoontje in de Control Strip ingedrukt te houden, waarna de mediabediening weer beschikbaar komt.

TouchSwitcher is gratis beschikbaar via de website van de ontwikkelaar. Zoek je nog meer apps, dan vind je in onze lijst van Touch Bar-apps nog veel meer mogelijkheden.

Bekijk ook

De beste apps voor de Touch Bar op de MacBook Pro

Welke apps kun je allemaal gebruiken in combinatie met de Touch Bar op de MacBook Pro? Wij zetten de apps met Touch Bar-ondersteuning voor je op een rijtje, zodat je deze kunt proberen met je nieuwe MacBook Pro.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.