Reacties voor: Geen Touch Bar? Geen probleem! Gebruik je iPad als Touch Bar

Met deze tool kun je zelf de Touch Bar werkend krijgen op een iPad, zodat je de functies kunt ervaren. Plus: Microsoft bleek de Touch Bar al veel eerder te hebben uitgevonden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Die had ik lang niet gehoord, maar kwam wel meteen bij me op…

    There’s app for that…lol

  2. Gewoon een iPhone app van maken.

  3. Is dat nou echt handig?
    Je mac bedienen vanaf een iPad?

  4. “We bouwden toen geen computers. Toen we daarmee begonnen maakten we computers met touchscreen.”

    😂 Mooie (en terechte) sneer naar Apple. Lees tussen de regels: waarom annu nu nog met zo’n knullig klein extra schermpje knoeien als inmiddels volwaardige touchscreens beschikbaar en gangbaar zijn…
    En ‘t is vast niet omdat ‘t er voor die prijzen niet vanaf kan 😁

    Kennelijk heeft Apple R&D er ook 15 jaar langer over gedaan dan MS om dit (wiel opnieuw) ‘uit te vinden’. Ultragênant 😳

  5. @Ferryman: Maak een keer een scriptie op een pc zonder toetsenbord met je vingers en dus je armen continu in de lucht. Beter een touch bar denk ik dan. Anders dat laatste mssn in het scherm en we hebben de ideale mix.

  6. @Bmdgek: Zucht, daar gaan we weer met aan de haren erbij gesleepte ‘bezwaren’.
    Hybrides hebben gewoon een toetsenbord voor lange teksten en meestal ook een touchpad hoor. Dus wat nou ‘armen continu in de lucht’?!

    Maar met die ideale mix heb je wel een goed punt, op een laptop zitten toetsenbord en (touch)scherm zo dicht bij elkaar dat je hetzelfde had kunnen bereiken met een klein rijtje virtuele knoppen onderop een ècht – desnoods net iets hoger – touchscreen. Zodat gebruikers die niet bang zijn hun handen ook af en toe van het toetsenbord af te halen ook van de andere mogelijkheden van een touchscreen kunnen profiteren 😄

    Sinds ik naast mijn macbook een W10 hybride heb, merk ik gewoon met enige regelmaat dat zelfs Apple’s superieure touchpad voor sommige handelingen toch een stuk omslachtiger is dan een volwaardig aanraakscherm. Waarschijnlijk moet je het in de praktijk ervaren om op waarde te kunnen schatten… Onbekend maakt onbemind.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.