TotalMount Pro voor de Apple TV.

Met TotalMount Pro bevestig je de Apple TV achterop de televisie

Staat de Apple TV altijd in de weg of is er geen plek om hem neer te zetten omdat je televisie aan de muur hangt? Met de TotalMount Pro hang je je Apple TV en de remote achter je televisie.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Apple TV TotalMountHeb je een nieuwe vierde generatie Apple TV, maar past deze door je witte Jan des Bouvrie-achtige interieur niet binnen het plaatje? Dan is hier wellicht dé oplossing. Dankzij de TotalMount Pro (€34,95 via de Apple Store) hang je de Apple TV inclusief afstandsbediening achter je televisie, zodat deze niet meer storend in het zicht aanwezig is. Bij de TotalMount Pro krijg je ook een houder voor de Apple TV Remote, die bovendien fungeert als oplader. Hang de houder achterop je tv, steek hem in één van de USB-aansluitingen van je televisie en je hebt nooit meer een lege Apple TV Remote.

TotalMount Pro: handig als je televisie aan de muur hangt

Met de TotalMount Pro hang je de vierde generatie Apple TV achter je televisie. Omdat de afstandsbediening met Bluetooth in plaats van infrarood communiceert, is het niet langer nodig om de Apple TV in het zicht te plaatsen. Ook voor mensen die hun televisie aan de muur hebben hangen, kan deze houder een uitkomst zijn. Door de ventilatiekanalen kan koele lucht onder je Apple TV circuleren, zodat deze minder snel oververhit raakt.

TotalMount Pro voor de Apple TV.

De Totalmount Pro is ook aan te passen zodat deze werkt voor de tweede en derde generatie Apple TV, maar dan heb je wel het probleem dat je met de afstandsbediening ‘om het hoekje’ moet reiken om het signaal bij de Apple TV te krijgen. Als alternatief kun je dan beter de Remote-app gebruiken.

Apple TV: TotalMount-houder voor achterop de televisie.

De TotalMount Pro kost €34,95 en is te bestellen via de online Apple Store. De houder weegt 163 gram en is 5 x 11,5 x 10,5 cm groot.

TotalMount Pro voor de Apple TV.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 januari 2016, 14:40
Categorie Accessoires
Onderwerp apple tv

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.