Reacties voor: Top 5 muziekinstrumenten in de App Store

Een top 5 van interessante muziekinstrumenten uit de App Store, met natuurlijk BeatMaker en Band, maar ook BtBx, Cowbell Plus en Stay In Tune.
Lees het complete artikel → Top 5 muziekinstrumenten in de App Store
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Handig!

  2. Ik zou die Beatmaker wel willen kopen, maar vraag me af of je je creatie ook kan exporteren. Het ziet er wel goed uit.

  3. @Randy: Je kan je creatie exporteren als WAV file. Het werkt allemaal supergoed!

  4. je kunt je muiek of beats als wav exporteren en dan ook weer importeren. Het werkt heel goed.

  5. Zo zijn jullie idrum helemaal vergeten zeg. die maakt teminste echt muziek niet zoals stay in tune of cowbell.

  6. Randy zegt:

    14 augustus 2008 op 08:06

    Ik zou die Beatmaker wel willen kopen, maar vraag me af of je je creatie ook kan exporteren. Het ziet er wel goed uit.

    Ik raadt je aan het niet te doen, ik heb hem gekocht maar ben er zeer ontevreden over. Je kunt in mijn optiek (die van een musicus/componist) veel te weinig met deze app om het serieus te nemen. Er ontbreekt teveel, en het biedt simpelweg veel te weinig.

    Dan nog even een algemene opmerking ik had gehoopt dat jullie een review hadden voor GuitarToolkit, dit is in mijn optiek de mooiste app die ik tot heden heb gekocht, het is echt voor de iPhone niet voor de iPod (daar is een lite voor). Het is een tuner, chord database, en een metronoom in 1.

  7. Ook nog wat apps voor de drummer (zoals een uitgebreide metronoom met o.a. tap en diverse maatsoorten)

    of een integratie van Garaband…

  8. Ik heb beatmaker ook gekocht maar ben een beetje teleurgesteld. misschien ligt het er aan dat ik het niet goed snap maar ik kan maar per liedje 1 kit gebruiken waardoor ik als snel vastloop met een stomme saaie beat.:S

  9. Die beatmaker is supervet en daar kan je echt vette dingen mee niet veel maar wel een paar vette dingen, dus dat jullie er niks mee kunnen zegt meer over jullie als over die app.
    Zoals Matthe bv want je kan heel makkelijk in iedere kit die je heb samples van andere kits inladen. Daar is de optie chop voor. Ja als je de gebruiksaanwijzing niet leest mis je een hoop.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.