TomTom Carkit terug in de Apple Store, nu zonder software

De TomTom Carkit is terug in de Apple Store. Deze keer krijg je de houder zonder software voor de al eerder bekendgemaakte prijs: €99,95.

tomtom carkitDe TomTom Carkit is terug in de Apple Store. Voor €99,95 koop je alleen de houder, een zuignap en instructieboekje. Deze keer is duidelijk vermeld dat er geen software bij is geleverd: “Het TomTom-programma voor iPhone maakt geen deel uit van deze TomTom-carkit”. Ook staat erbij dat de carkit geschikt is voor alle iPhone-modellen, maar dat de software alleen geschikt is voor de iPhone 3G en 3GS. Toen de carkit onlangs per ongeluk in de Apple Store terechtkwam, was het probleem dat de productteksten nog niet goed waren afgestemd. Maar aan de teksten die nu in de Apple Store staan valt ook nog wel het nodig aan te merken: “De koerste route is niet altijd de snelste”. Zo is het maar net!

In de verpakking vind je de TomTom carkit zelf, een zelfklevende schijf en documentatie. De houder meet 131 x 68 x 50 mm, weegt 117 gram en is zowel aan voorruit als aan het dashboard te bevestigen. Eventueel kun je er ook oordopjes op aansluiten of via een kabeltje de audio naar de AUX-ingang van je autoradio doorsturen.

Zoals al eerder aangekondigd werkt de gps-module in de carkit niet alleen met de TomTom-software, maar met alle andere GPS-navigatieprogramma’s voor de iPhone.

Meer info: Apple Store Nederland

Met dank aan tipgever Cees

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 oktober 2009, 16:01
Categorieën Accessoires, iOS
Onderwerpen apple store, tomtom

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.