slingbox iphone

Toekomstmuziek: iTunes streamen naar je iPhone

Met de Apple TV kun je muziek streamen vanuit iTunes naar de mobiele telefoon, dus ook de iPhone. Je hebt nog wel een Slingbox nodig.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

De nieuwe Apple TV biedt onverwachte mogelijkheden: binnenshuis muziek streamen vanuit iTunes naar je mobiele telefoon. Daarvoor heb je nog wel een extra apparaat nodig: de SlingBox. De makers van de SlingBox hebben bevestigd dat ze bezig zijn om het apparaat compatibel te maken met Apple TV. Daarna zou je alle content van de Apple TV kunnen streamen met een mobiel apparaat, zoals een mediaspeler of… de iPhone!

slingbox iphone

Woordvoerder Brian Jaquet van Sling Media bevestigt dat deze functie ondersteund zal worden. Op dit moment zijn ze bezig met het testen van de interface en zorgen dat de infraroodfunctie goed samenwerkt met de Apple TV. Als het lukt, kun je muziek en films streamen vanaf de pc naar de Apple TV en vervolgens naar de SlingBox, die het doorstuurt naar de mobiele telefoon. Voorlopige afknapper voor iPhone-bezitters is dat op moment alleen de mobiele besturingssystemen Palm, Symbian en Windows Mobile worden ondersteund. Een andere showstopper voor gebruikers is de hoge prijs: $300 voor de Apple TV en nog eens $150 voor de SlingBox. Een alles-in-één-oplossing zou mooier en minder complex zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 22:34
Categorie Diensten
Onderwerpen itunes, muziek, slingbox

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.