Jajah mogelijk op iPhone

Jajah mogelijk ook op de iPhone

Volgens Jajah werkt hun VoIP-software op de iPhone, zonder extra installatie. Maar eerder deden ze al onjuiste beweringen over de LG Prada-telefoon.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Jajah mogelijk op iPhoneVolgens Jajah werkt hun internettelefonie-software op de iPhone, zonder extra downloads, installatie of contract. Maar eerder deden ze ook al een soortgelijke aankondiging over de Prada-telefoon van LG, die later niet waar bleek te zijn. Wat heeft Apple erover te zeggen?

Blijkbaar niets, want Apple heeft het nieuws niet ontkend, maar ook niet bevestigd. Als Jajah nieuw voor je is: het is een beldienst die te vergelijken is met bellen via Skype. Bellen tussen Jajah-gebruikers is gratis en bellen met vaste nummers kan via een relatief laag bedrag. bel je binnen het Free Global Calling-netwerk, dan betaal je helemaal niets. Er zijn twee van deze netwerken: de ene groep bestaat uit de VS, Canada, China, Hong Kong en Singapore en de andere groep bestaat uit Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan en de meeste Europese landen. Je kunt geld verdienen op internationale gesprekken: bel je iemand binnen je Free Global Calling-netwerk, dan betaal je slechts het lokale tarief. Klinkt interessant, dus het is te hopen dat het nieuws waar is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 22:35
Categorie Diensten
Onderwerp voip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.