wondershare

Video kijken op de iPhone? De software is al klaar!

Softwareontwikkelaar Wondershare heeft software uitgebracht, waarmee je DVD’s en video’s kunt converteren voor de iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Softwareontwikkelaar Wondershare wil er vroeg bij zijn. Ze hebben nu al software uitgebracht, waarmee je DVD’s en video’s kunt omzetten, zodat je ze kunt bekijken op de iPhone. Maar in feite is het niet meer dan een marketingstunt.


wondershare

De iPhone Converter Suite 2.0 is een bundel met DVD- en video-conversietools. De software zet de filmpjes om in een formaat dat geschikt is voor de iPod, Apple TV en natuurlijk de iPhone. 

DVD-films worden omgezet naar MP4, M4V (MPEG-4) en H.264. Je kunt ook de zwarte balken wegknippen, zodat je films schermvullend kunt bekijken. Heb je al bestaande videofilmpjes, dan kun je ze vanuit de formaten AVI (DivX, XviD), WMV (Window Media Player), MOV (QuickTime), RM, RMVB (Real Player), DAT (VCD), FLV (Youtube), ASF, limewire video, MPG en MPEG omzetten naar MP4 en H.264, die je op de iPhone kunt afspelen.

iphone-video-converter

Eigenlijk is het klinkklare onzin om de software als iPhone-converter te presenteren: het gaat om in feite om software dat naar MP4 kan converteren en dat is toevallig het formaat dat de iPhone kan afspelen. Niets nieuws dus.

wondershare

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 22:37
Categorie Apps
Onderwerp video
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.