Toekomstige jailbreak en unlock via iTunes

Op YouTube is een filmpje verschenen, waarin een jailbreak en activatie via iTunes plaatsvindt. Het gaat om een proof-of-concept die daadwerkelijk beschikbaar komt als de SDK er is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Jailbreak via iTunesEen groepje hackers laat op iTunesYouTube zien hoe je via iTunes een 1.1.4 iPhone kunt jailbreaken en activeren. Het idee is ontwikkeld als proof-of-concept en nog niet beschikbaar voor het algemene publiek. De hack zal worden gepubliceerd wanneer de SDK beschikbaar is. De truc maakt gebruik van het officiële updatemechanisme van iTunes, maar gebruikt wel een voorgepatcht IPSW-bestand, dat je direct vanuit iTunes naar de iPhone kunt sturen. De iPhone is daarna niet alleen geactiveerd en unlocked, maar er staat ook Installer op.

Betrokkenen bij deze tamelijk opmerkelijke methode zijn Pumpkin, roxfan, Turbo, wizdaz, bgm, np101137 en het iPhone Dev Team – nu bekend als het nieuwe iPhone Elite Team. In onderstaande video wordt een demonstratie gegeven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:49
Categorie Jailbreak
Onderwerpen itunes, sdk, unlock

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Apple is in 2019 gestopt iTunes, maar er zijn opvolgers!

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.