Converter 0.21 krijgt geavanceerde functies

Converter heeft een update gekregen naar 0.21. Je kunt eenheden nu in elke gewenste volgorde sorteren en hebt toegang tot geavanceerde opties waarbij je bijvoorbeeld voor meervoudige eenheden kunt kiezen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Converter 0.21Het lijkt niet veel, een update naar versie 0.21 (waarom hebben we 0.19 en 0.20 eigenlijk niet gedaan?), maar in versie 0.21 van Converter zitten toch wel een aantal nieuwe functies. In het instellingenmenu vind je nu de mogelijkheid Restore Defaults om de standaardinstellingen te herstellen, maar interessanter is de nieuwe Advanced Mode. Schakel je die aan, dan krijg je een lijstje met maatcategorieën te zien. Je kunt de eenheden naar eigen inzicht rangschikken en je kunt ook aangeven dat je met grotere eenheden wilt rekenen: bijvoorbeeld dat je geldbedragen niet langer in eurocenten wilt omrekenen, maar steeds per 5 eurocenten.


Echt geavanceerd zijn de geavanceerde functies daarmee nog niet echt (het kan nog beter), maar de ontwikkelaar brengt in zo’n snel tempo nieuwe versies uit dat we binnenkort vast meer kunnen verwachten. In versie 0.21 zijn al wel een aantal nieuwe talen toegevoegd: Tsjechisch, Spaans, Deens, Pools, Hebreeuws en Simplified Chinese.

Converter 0.21 is te installeren via Installer.app en de ModMyiPhone-source (modmyifone.com/installer.xml).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.