Reacties voor: ‘Toekomstige iPhone maakt minder snel autocorrectie-foutjes’

Een nieuw Apple-patent beschrijft hoe iOS autocorrectie-foutjes kan voorkomen, door de optie achter een keyboard-knop te verbergen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 5 reacties

  1. Dat tweede patent lijkt mij wel ideaal. Ik zelf gebruik de autocorrectie met plezier, maar het is inderdaad heel erg vervelend als je even iets in het Engels wilt typen. Helaas is het vaak zo dat Apple-patenten nooit in de praktijk worden gebracht.

  2. Wordt echt tijd .. Ik word er helemaal ziek van, iedere keer omschakelen van toetsenbord taal (ik wissel regelmatig tussen Engels en Nederlands, en als de verkeerde gaat staat ingesteld: mask je er niets van en kin je opniew beginner … ๐Ÿ™‚

  3. Dan kan ik over een tijdje de DYAC app eraf gooien dus ๐Ÿ™‚

  4. Als ze nu gewoon de gebruikte taal per contact onthouden. zou het leven een stuk simpeler maken met sms’en, whatsappen, etc.

  5. Vooral die automatische taal herkenning snel invoeren. Ik was verbaasd om te merken hoe goed die werkt op BB OS 10. Schakelt naadloos over en heb mijn Q10 nog niet op fouten kunnen betrappen, mooi als mijn iPhone dit ook zou kunnen. Voor de verandering klasse gedaan door Blackberry!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.