Sammy Screamer vertelt aan iPhone wanneer kinderen snoepen

De BleepBleeps Sammy Screamer stuurt een bericht naar je iPhone als de snoeppot wordt geopend. De makers zamelen geld in op Kickstarter.

Sammy Screamer iPhone-appKickstarter-project Sammy Screamer kan het snoepsnaaiende kinderen een stuk lastiger gaan maken. Door dit accessoire aan bijvoorbeeld een koekjespot of je koelkast te hangen, krijgen ouders op de iPhone een pushbericht zodra deze wordt bewogen of geopend. Ze weten daarom precies wanneer er stiekem wat eetbaars uit de keuken wordt gepakt.

Sammy ScreamerEen ingebouwd alarm kan zelfs een luid geluid produceren zodra de Sammy Screamer wordt bewogen. Nadeel is dan wel dat je kinderen direct weten waardoor ze een volgende keer betrapt kunnen worden. Overigens beperkt het accessoire zich niet alleen tot het betrappen van snoepende kinderen: de makers hebben het accessoire ook gebruikt om iemand te weren uit een bepaalde kamer en te zorgen dat een tas niet wordt gestolen.

De Sammy Screamer is slechts één van de iPhone-accessoiries die de makers voor ouders op de markt willen brengen. In de BleepBleeps-accessoirelijn willen de bedenkers later ook thermometers en andere sensoren introduceren. Een donatie van minstens 60 dollar op Kickstarter verzekert je van een Sammy Screamer, er van uitgaande dat het project de beoogde 20.000 dollar weet in te zamelen. De kans is groot dat dit zal lukken: in slechts een paar dagen zit het project al op de helft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 februari 2014, 18:42
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.