Tip: luister naar The Apple Phone Show podcast

Een tip voor mensen die nog meer iPhone-nieuws willen horen: luister naar The Apple Phone Show, een wekelijkse podcast met onder andere Chris Breen van MacWorld.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

The Apple Phone ShowOp sommige IT-gerelateerde websites klagen de bezoekers inmiddels dat ze al dat iPhone-nieuws wel een beetje zat zijn. En inderdaad: er zijn websites die eigenlijk over al het technologienieuws zouden moeten schrijven, maar elke scheet over de iPhone nieuwswaardig genoeg vinden (twee voorbeelden: een gouden iPhone en de zoveelste aanklacht tegen Apple’s iPhone). Eerlijk gezegd: die twee vonden wij zelfs niet interessant genoeg. Gelukkig hebben wij dat probleem niet: ons publiek kan niet genoeg krijgen van iPhone-nieuws. Bezoeker Michel heeft daarom een tip voor mensen die ook in de auto, in de sportschool of tijdens de afwas nieuwtjes over de iPhone willen horen: luister naar The Apple Phone Show!

De Apple Phone Show is een wekelijkse podcast. Voorzover wij weten is het de enige podcast over de iPhone, die inmiddels al bij aflevering 23 is beland en wekelijks beter wordt. Eén van de wekelijkse gasten is Chris Breen van MacWorld. Volgens Michel is het een fantastische podcast waar je je zeker op moet abonneren. Kijk op The Apple Phone Show of abonneer via iTunes.

Bedankt, Michel!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2012, 16:52
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerp Podcast

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.