GSMtrack heeft binnenkort weer iPhones op voorraad

De iPhone actie van GSMtrack.nl is nog niet afgelopen, zoals we eerder meldden. De webwinkel is slechts tijdelijk door de voorraad iPhones heen, vanaf dinsdag is er weer voorraad.

GSMtrackZonet ontvingen we een e-mail van Dennis Boerekamps, eigenaar van GSMtrack. Hij wijst ons erop dat het eerdere bericht, waarin we beweerden dat GSMtrack door z’n voorraad heen is, een update nodig heeft. De iPhones die voor 189 euro met abonnement worden aangeboden, zijn op dit moment alleen maar tijdelijk uitverkocht. Vanaf dinsdag komt er weer een nieuwe partij iPhones binnen waarmee lopende backorders en alle orders die nog via reguliere post naar de webwinkel onderweg zijn, zullen worden geleverd. Dennis meldt dat hij tot nu toe geen enkele klant heeft hoeven teleurstellen.

Het bijkopen van extra toestellen bleek niet erg moeilijk. Verder levert het bedrijf bij elk verkocht toestel een instructie mee hoe de (Amerikaanse) oplader kan worden omgezet, plus een verwijzing naar iPhoneclub.nl voor nog meer tips en tricks: Dennis: “Daar hebben we zelf inmiddels ook al een heleboel nuttige informatie vanaf gehaald. Ook daarvoor alle dank”. Da’s voor ons altijd leuk om te horen!

Nog even geduld dus, als je een iPhone via GSMtrack besteld hebt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 oktober 2007, 18:25
Categorie Providers
Onderwerp abonnementen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.