Bladeren door contacten op Windows Mobile – in iPhone-stijl

iContact is een contactapplicatie voor Windows Mobile, waarmee je in iPhone-stijl door je contacten kunt bladeren. Alleen: het werkt niet helemaal naar behoren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iContactOntwikkelaars willen laten zien dat Windows Mobile net zo gebruiksvriendelijk is als ‘de concurrentie’. Een voorbeeld is iContact, een simpele contactapplicatie voor Windows Mobile, waarmee je door je contactenlijst kunt bladeren, net zoals op de iPhone. Je bladert dus met je vinger over het scherm. Tik aan, sleep met je vinger over het scherm en laat los. iContact schijnt net zo makkelijk in gebruik te zijn als de contactapplicatie op de iPhone.

Zie je een contactpersoon waarvan je de details wilt zien dan tik je erop en het standaard adresboek opent zich. Geniaal idee, maar zoals met wel meer dingen bij Windows Mobile: het werkt maar half. In de reacties op de Microsoft Wow Blog geven mensen aan dat ze niet verder komen dan de eerste letters van het alfabet. Toch heeft iContact nog wel één pluspunt: de software is gratis.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2012, 16:52
Categorie Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.