Reacties voor: Tim Cook: ‘Apple blijft vasthouden aan de visie van Steve Jobs’

Tim Cook vertelde tijdens de Utah Tech Tour dat Apple blijft vasthouden aan de visie van Steve Jobs, door producten te maken die het leven verrijken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Precies! Mensen zeggen altijd heel snel dat Steve jobs iets nooit gedaan zou hebben. Maar tijden veranderen, en we kunnen Steve jobs niet meer vragen of hij het anders had gedaan.

    Ik denk dat Steve jobs het best eens zou zijn met de huidige koers van Apple. Misschien dat de MacBook pro wel een paar maanden eerder gepresenteerd had kunnen worden als Steve jobs erachteraan zou lopen te jagen, maar reken maar dat dat nu ook wel gebeurd.

  2. “We don’t wear suits” zeggen terwijl je een pak aan hebt? Dat is raar toch?

    Verder goed verhaal…ben zeer pro-Apple 🙂

  3. @Marc:

    Ok beter lezen…heb ‘m inmiddels 😉

  4. @Marc: #Maandag

  5. ‘t Is even wennen Tim in pak…

  6. @Wim van Driel: Én met een nieuwe bril!

  7. Een rok zou bij Cook beter staan:P

  8. Het is koffie dik kijken,
    Jobs was ook tegen een mini iPad. Apple heeft zeer goede producten , Samsung ook en ik ben wel fan van Amoled schermen,
    Mijn tab s is knap, alleen erger ik me aan die trage updates bij Android en Samsung. Daarom ik terug naar iPhone al ben gegaan en ik ooit nog terug keer naar iPad. iOS werkt super gewoon.

  9. Wat een slecht filmpje……

  10. Steve Jobs…. was hij een visionair. Voor mij niet.
    Was hij een uitvinder. Voor mij niet.
    Was hij een perfectionist, ja, zonder twijfel
    Was hij een koppighard en egoist. Ja, zonder twijfel.
    Had hij originele ideeën, ja maar met mate. ( het gesloten systeem dat hij heeft ontwikkeld heeft niet zoveel voordelen, wat zou de Ipad zijn zonder alle externe apps)
    Was hij een goede marketeer, zeker, misschien wel de beste van de wereld
    Voor de ipod bestonden er al mp3 players, ze konden niet tippen aan de ipod.
    Voor de Iphone 3 bestonden er ook al smartphones, echter allemaal heel moeilijk in te stellen en met veel problemen. Perfectionist Jobs heeft met de Iphone 3 en 4 fantastische smartphones gemaakt. Ik herinner me nog dat mijn ogen niet konden geloven wat ze zagen, eindelijk een toestel dat snel ingesteld was en goed werkte.
    Een zelfde verhaal voor voor de Ipad, prachtig ding 5 jaar geleden. Apple stond zonder twijfel aan de top van de technische evolutie op dat moment. Tegenwoordig inoveren ze met mondjes maat en zijn ze voorbij gestoken door vele concurenten die betere en goedkopere producten maken met oa de samsung telefoons, voor de tablets zelfde verhaal. Ik kreeg vorige week op mijn werk een surface pro 4. Net als enkele jaren geleden konden mijn ogen niet geloven wat ze zagen, een prachtige dunne, snelle computer met geweldige software (windows 10, office 365 in the cloud). Pages, numbers, het onbestaande praktische database programma van Apple verbleken tot niets in vergelijking met office suit. Bovedien is de surface pro een volledige computer waar je vlot op het scherm kan schrijven (erg handig als je notaties maakt bij klanten, je slaagt onmiddeijk alles digitaal op) Hebben jullie al een laptop van Apple gezien met een aanraakings gevoelig scherm? Ik nog steeds niet. Hebben jullie ook de domme investering gemaakt zoals ik voor een Ipad pro, je kunt erop schrijven maar een computer is het verre van. Ik heb de mijne ondertussen aan mijn buurjongen gegeven, hij was er erg blij mee, kon er veel games op gaan spelen, veel meer zal helaas niet lukken. Probeer maar eens een heel aantal documenten te bewaren zonder Icloud dat nog steeds niet perfect werkt. Probeer je foto’s maar te deftig te klasseren met je iphone, ipad of apple computer, good luck, ik heb de logica achter het programma nog steeds niet helemaal ontdekt. Ik zou nog uren knn verder schrijven maar ik hou het voor vandaag bekeken. Steve Jobs heeft drie topproducten gemaakt die helaas vandaag al volledig voorbijgestreefd zijn. Alle andere zaken die hij gemaakt heeft in zijn eerste periode bij Apple en Next waren niet echt geweldig, er zat zelf veel troep bij. Ik blijf hem bewonderen voor de drie geweldige producten die hij sterk geperfectioneert heeft (niet veel van ons knn het zelfde voorleggen) en voor zijn marketing talent. Helaas is Apple de twee laatste top producten volledig aan het uitmelken met wat kleine verbeteringen. Sorry Steve, ik laat Apple vallen en geniet nu volop van mijn surface computer/ tablet (in totaal goedkoper) die meer mogelijkheden heeft dan een Ipad en een mac air samen. Ja ik zal nog even moeten wachten op meer apps bij Microsoft maar dat is een kwestie van tijd.
    Zet cook terug in zijn kot waar hij de logistiek kan blijven verbeteren en zet terug een creatieve perfectonist aan het hoofd van Apple, zo kan er nog een toekomst zijn voor dit bedrijf.
    Steve, bedankt voor wat je deed, bedankt voor de bergen poen die ik verdiend heb met de Apple aandelen. Ik ga mij geld nu ergens anders beleggen.

  11. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.