Reacties voor: Tim Cook over nieuwe Mac-modellen: ‘Stay tuned’

Tim Cook belooft met de woorden 'stay tuned' dat er nieuwe Mac-modellen aankomen, ook al werd er tijdens het iPhone-evenement op 7 september niets over gezegd. Mogelijk komt er in oktober een apart evenement.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 22 reacties

  1. Ik wil nu graag een MacBook pro kopen omdat ik deze heel hard nodig heb voor school nu weet ik niet goed wat het beste is. Wachten en misschien nog meer gaan betalen of gewoon nu bestellen

  2. Nu kopen Jens

  3. @Jens: een ding is zeker Jens op het moment dat de nieuwe macbook uitkomt zal marktplaats vol lopen met de macbook die jij waarschijnlijk dan nu nieuw had gekocht dus dan kun je die ook kopen als.je de nieuwe te duur vind. Snap je ? Dus meer betalen hoeft niet ik zou lekker wachten en kijken of je misschien een andere laptop kan lenen of gebruiken tot die tijd.

  4. @Gielk:
    Eigenlijk is er altijd wel een reden om te wachten. Dat is al zolang er computers bestaan. Er komen continue verbeteringen.. De vraag is wat is de toegevoegde waarde van die verbeteringen en zijn ze het wachten waard. Ik heb 3 jaar geleden een Mac gekocht in september wetende dat er heel snel een nieuw model zou komen. Wat bij mij de doorslag gaf was de korting die ik kreeg, want uiteindelijk willen winkels ook van hun oude voorraden af. Het scheelde bij mij 150,- en ik heb er nooit spijt van gehad. Maar goed iedereen moet zijn eigen afwegingen maken. Het zal mij ook niks verbazen als Apple de prijs opschroeft omdat er nu een oled balk opzit. Kortom… Wat heb je ervoor over

  5. @Jens + Gielk.
    Bij apple krijg je studentkorting, op marktplaats niet. Dus de prijs die andere vragen voor het overjarige model zal weinig schelen met de nieuwe na onderwijskorting…… Houdt de onderwijs site van apple in de gaten.

  6. Niet verstandig om nu een nieuwe macbook pro te kopen, ook al is het met studentenkorting. Voor het einde van het jaar verschijnt de nieuwe en worden de huidige modellen goedkoper. Kun je altijd nog kiezen welk model je koopt en krijg je daar ook nog eens je studentenkorting overheen.

  7. Kan handig zijn die OLED balk, maar ik vind het er goedkoop uitzien op deze foto.

  8. Origineel geplaatst door Beks
    @Jens + Gielk.

    Bij apple krijg je studentkorting, op marktplaats niet. Dus de prijs die andere vragen voor het overjarige model zal weinig schelen met de nieuwe na onderwijskorting…… Houdt de onderwijs site van apple in de gaten.

    Die studentkorting is peanuts.

  9. Origineel geplaatst door Jens
    Ik wil nu graag een MacBook pro kopen omdat ik deze heel hard nodig heb voor school nu weet ik niet goed wat het beste is. Wachten en misschien nog meer gaan betalen of gewoon nu bestellen

    De MacBook pro 2015 is een lachertje ten op zichten van vorige jaren. Als je m koopt heb je al een verouderd apparaat. Nee, wacht absoluut want de nieuwe MacBook wordt niet zo maar een upgrade van het 2015 model. De nieuwe skylake processor alleen is al een reden om te wachten, absoluut.

    Mocht je veel moeite willen doen.. Koop een tweedehands op marktplaats en verkoop die weer over een maand voor dezelfde prijs, terwijl PostNL dit model aan je deur brengt.

  10. Origineel geplaatst door Paul
    Nu kopen Jens

    Heerlijk droge humor dit. Bedankt haha.

  11. Als ik de geruchten mag geloven hebben ze bij Intel hun beste beetje voor gezet en is de kans groot dat de mbp toch de kaby meekrijgt.

  12. Vergeet de lightning poort niet, want anders geen iPhone compatibel koptelefoon meer…

  13. Origineel geplaatst door Jens
    Ik wil nu graag een MacBook pro kopen omdat ik deze heel hard nodig heb voor school nu weet ik niet goed wat het beste is. Wachten en misschien nog meer gaan betalen of gewoon nu bestellen

    Zoveel te besteden Jens, als student? Ik deed het je niet na 10 jaar geleden.

    Mijn advies: Niet altijd het nieuwste van het nieuwste (duurste van het duurste) najagen.

    Ik was altijd Windows gebruiker. Nu gebruik ik sinds een jaar de laatste Macbook PRO met de vernieuwde touchpad.
    Ik gebruik hem intensief (op verschillende locaties) met 2 extra schermen dus 3 in totaal.

    Vanaf de eerste dag gebruik heb ik er profijt van. De snelheid en gebruikersgemak voldoen ruim aan alle standaarden van 2016.

  14. @Sander: Joh dan koop je hem toch lekker niet? Maar goed – ik krijg het idee dat je er niet eens eentje hebt. Of er iets anders mee doet dan achter glas in de kast zetten om er over op te scheppen tegen je vriendjes.
    Ik heb er gewoon begin dit jaar een gekocht omdat ik er graag op werk en omdat ie een lekker scherm heeft en snel genoeg is om software op te ontwikkelen en omdat het ding het altijd doet, relatief safe is en omdat Apple me ook van goeie dienstverlening voorziet die er voor zorgt dat ik voor een aantal zaken niet zelf allerlei werk moet verzetten.
    Kortom – roepen dat iets niet het nieuwste van het nieuwste is doet helemaal niet terzake. Wat jij ouderwets noemt is perfect in staat om te doen waar dat ding voor is aangenomen in mijn geval. En ik ben echt niet een gemiddelde gebruiker. Zeuren over chipsets of gigahertzen is klinkklare onzin. In het begin van het PC-tijdperk misschien interessant maar nu al lang niet meer relevant.

  15. De enige reden dat het zo lang duurt kan toch alleen maar Kaby Lake zijn?

  16. Origineel geplaatst door Jens
    Ik wil nu graag een MacBook pro kopen omdat ik deze heel hard nodig heb voor school nu weet ik niet goed wat het beste is. Wachten en misschien nog meer gaan betalen of gewoon nu bestellen

    Wachten. Het kan niet lang meer duren!

  17. @Jens: Als je wacht heb je niks en kan je niet met school aan de slag. Lijkt me een nobrainer.

  18. @Jens: Zeker wachten. Als je het nou een week eerder ga daglicht dan had je nog een gratis beats gekregen, dan was het de moeite misschien waard geweest.

    Als je m toch nu gaat kopen, koop m bij amac. Daar kring je nog tot eind september gratis rugzak, MacBook sleets harde schijf en powerbanl.

  19. Stay tuned? Iedere keer weer een heel kleine verbetering tegen een steeds hogere prijs. Tim Cook heeft wat tuning nodig.

  20. Heb 1 eis 15″ of groter scherm, moet ik perse een macbook pro kopen van 2000€ Of hoger. Heel vreemd macbook(air) is voor mij ook al afdoende. Dan maar windows notebook.

  21. @Dirk Tja, je moet niks. Dat is een keus die je zelf maakt.
    Je kan altijd nog los scherm eraan hangen.

  22. @Eddy: bij de laatste aankondigingen hadden we een prijs verlaging volgens mij …

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.