Reacties voor: Tim Cook: ‘Kindle Fire had geen impact op iPad-verkopen’

Tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers gisteravond verklaarde Tim Cook dat Apple weinig heeft gemerkt van de lancering van de Kindle Fire. De tablet van Amazon zou in een andere categorie vallen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Dat ze maar eens vlug met de opvolger komen van de iPad 2… Anders zal de concurrentie zijn aandeel wel groter worden op de Tabletmarkt…

  2. Niet 11% meer, gewoon 111% meer omg 0_o

  3. Yeah hurry up cookie:D

    Origineel geplaatst door YannickDat ze maar eens vlug met de opvolger komen van de iPad 2… Anders zal de concurrentie zijn aandeel wel groter worden op de Tabletmarkt…

  4. Nog een anderhalf maandje en dan is het waarschijnlijk iPad 3 tijd.

  5. Origineel geplaatst door JD
    Nog een anderhalf maandje en dan is het waarschijnlijk iPad 3 tijd.

    I hope so! 🙂

  6. Ook al zou de iPad 2 nu nog een jaar langer verkocht worden en er geen iPad 3 komen dit jaar, dan zou de iPad nog steeds de bestverkochte tablet zijn denk ik.

  7. Origineel geplaatst door Yannick
    Dat ze maar eens vlug met de opvolger komen van de iPad 2… Anders zal de concurrentie zijn aandeel wel groter worden op de Tabletmarkt…

    Goh.. dat wordt altijd gezegd als er op een Apple product gewacht wordt. En als het er dan eindelijk is, zegt men massaal dat het product niet goed genoeg is (4S).

    Uiteindelijk komen die voorspellingen nooit uit, en blijft Apple als een malle verkopen.

  8. Goedkoop is duurkoop!

  9. Ik wacht ook op de iPad 3, dan koop ik er meteen een iPad 2 bij. Die is snel en goed genoeg voor me.

  10. @Juppe:

    Dat was bij de introducties van de S producten inderdaad waar (3GS en 4S). Maar bij de producten daarvoor niet, toen de 3G uitkwam en later de 4, dat waren flinke introducties, met dito lange rijen.

    Misschien moet Apple eens terug denken waarom men zo kolletjes reageerde, beiden waren min of meer hetzelfde alleen ietsie pietsie sneller. Daar loopt de pers en menig fan niet meteen mee weg.

    Dat ze wel veel verkocht werden, heeft veelal te maken met doorlooptijden van contracten, mensen die net een nieuw toestel konden kiezen, namen natuurlijk wel een 4S. Maar moet je je eens voorstellen als er wel een 5 uitgekomen was. Dan hadden ook een hoop mensen hun toestel ondanks lopend contract doorverkocht…. + de verkopen van de 4S.

  11. Nu maar hopen dat Apple door deze cijfers niet gaat besluiten de iPad3, en degenen daarna, voortaan ook vlak voor de kerst te introduceren….

  12. Jammer dat de concurrentie zat te slapen, nu lopen ze achter de feiten aan, ik verwacht dat Apple nu over zijn hoogtepunt heen is gezien de arrogantie die ze uitstralen

  13. The more fruits the better, an Apple a day, keeps all Asian toys away.

  14. @Vince:

    Welk stuk over dat de verkopen van Apple door het plafond zijn gegaan heb je gemist???

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.