Reacties voor: Tim Cook: ‘Apple Watch vervangt autosleutel’

Tim Cook heeft in een interview aangegeven dat de Apple Watch een autosleutel kan vervangen. Ook komen er beloningen voor mensen die bewegen.
Lees het complete artikel → Tim Cook: ‘Apple Watch vervangt autosleutel’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Wat voor toegevoegde waarde heeft een watch tenopzichte van een telefoon, waarmee hedendaags auto’s ook gestart kunnen worden.

  2. Grappig, denk dat ik ook maar een geruchtenblog moet gaan beginnen, deze toepassing voorspelde ik een week geleden al hier op deze site 🙂

    @Me:
    Als het NFC wordt en je iPhone nog geen NFC heeft lijkt het me duidelijk. Maar sowieso is NFC op de watch hiervoor handiger dan op de telefoon, die laatste kun je dan gewoon in broekzak, handtas of rugzak laten zitten.

  3. Hopelijk gaat die batterij langer mee als de telefoon knap lullig als je ergens bent zonder stroom en je komt de auto niet meer in.

  4. Origineel geplaatst door Niemand
    Hopelijk gaat die batterij langer mee als de telefoon knap lullig als je ergens bent zonder stroom en je komt de auto niet meer in.

    volgensmij heeft nfc niet per se stroom nodig aangezien het ook in bankpassen etc zit.

  5. Eventueel via bluetooth? Ik zie de auto inbraken alvast weer omhoog gaan..

  6. @Niemand: Dat was dus ook mijn eerste gedachte. Ik denk zelfs dat meerdere functionaliteiten zoals eerder genoemde ‘health’ functies wel werken maar dusdanig effect op de batterij hebben dat deze niet lang mee gaat. Nu moet deze al zeker elke avond aan de lader wat opzich geen probleem is. Maar als het naar IPhone taferelen gaat waarbij je op de dag moet bijtanken schiet het zijn doel voorbij. Absoluut een deal-breaker.

  7. Vraag me af wat voor techniek ze gebruiken om een auto te openen, lijk me sterk dat ze CarPlay gebruiken ervoor… Carplay kan hooguit gebruik maken van OBD, en met OBD kan je naar mijn menging geen deuren ontgrendelen…

  8. Ze moeten MacGyver er een geven. Dan kan je echt alles er mee!!

  9. Wordt een diefstal gevoelig object.

  10. @Me: Kan autosleutels niet verliezen, zit aan mijn pols, tof tof tof .

  11. Tesla had hun watch-app toch al laten zien? Dan kan Cook daar simpel aan refereren…

  12. @jeffrey: Dat zijn dure horloges nu al.

  13. Me fiets op slot en open maken lijkt mij wel wat voor de mensen die geen auto hebben ik schaf er graag een nieuw slot voor aan

  14. Goh, Apple heeft keyless entry ontdekt?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.