Tile Sticker 2019.

Tile Sticker: nieuwe Bluetooth-tracker plak je overal op

Ook Tile Slim, Mate en Pro vernieuwd
Tile, het Bluetooth-accessoire waarmee je voorwerpen kan opsporen, vernieuwt haar assortiment. Er is een nieuwe Tile Sticker en de platte Tile Slim heeft een nieuw ontwerp. De Mate- en Pro-tags hebben nu een groter bereik.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Op de iCulture-redactie zijn we fan van de Tile Bluetooth-trackers. Met dit accessoire vind je eenvoudig via Bluetooth je sleutels, tas of andere voorwerpen waar je een Tile aan koppelt. Vandaag heeft Tile een reeks nieuwe producten aangekondigd, waaronder de gloednieuwe Tile Sticker. De Tile Sticker is, zoals de naam al zegt, een platte sticker met Bluetooth die je overal op kan plakken.

Tile Sticker: nieuwe tracker met Bluetooth

De Tile Sticker lijkt in veel opzichten op de andere Tile’s. Het grote verschil zit hem in hoe je hem aan voorwerpen vast maakt. Waar je de Tile Mate en Pro via een sleutelbos ring aan bijvoorbeeld je tas hangt, plak je de Tile Sticker overal waar je wil. Bijvoorbeeld aan je afstandsbediening, je MacBook-oplader of aan je brillenkoker.

Tile Sticker 2019.

De Tile Sticker heeft een bereik van zo’n 50 meter en de batterij gaat drie jaar lang mee. De Sticker is waterproof, dus je kan hem ook op buitenapparatuur bevestigen, bijvoorbeeld een tuinschaar of je fiets. Elke Tile Sticker kan je maar eenmalig bevestigen, dus beslis goed waar je hem op wil plakken voordat je hem bevestigd. Tile verkoopt wel nieuwe plakstrips, mocht je hem toch willen loshalen en op iets anders willen plakken.

De Tile Stickers zijn beschikbaar in een duo- en vier-pack voor respectievelijk €39,99 en €64,99. Ze zijn vanaf vandaag te bestellen via de Tile website en mogelijk later ook verkrijgbaar bij andere webshops. De Tiles zijn onder andere te koop bij Coolblue en Bol.com.

Tile Sticker in de regen.

Vernieuwde Tile Slim, Mate en Pro

Ook de reeds bestaande trackers zijn vernieuwd. De grootste verandering zien we bij de Tile Slim. Deze tracker is vooral bedoeld voor portemonnees en de nieuwste versie heeft nu qua lengte en breedte hetzelfde formaat als een creditcard. De dikte is gelijk aan twee creditcards, waardoor je hem makkelijker ergens in kan stopen. De Tile Slim heeft een bereik van zo’n 60 meter en het geluidssignaal is een stukje luider.

Tile Slim 2019.

Tot slot hebben de Tile Mate en Pro een groter bereik gekregen. Voor de Tile Pro is dit nu 120 meter. Er zit nog steeds een verwisselbare batterij in. Wel is het design licht aangepast: de tracker is nu zwart-op-zwart en heeft geen geribbeld oppervlak meer.

Apple een stapje voor
De timing van deze nieuwe producten is niet geheel toevallig. Volgens geruchten werkt Apple ook al een tijdje aan een soortgelijk accessoire, die volgens bronnen mogelijk snel aangekondigd worden. Er zijn al veel aanwijzingen gevonden naar de trackers in de code van iOS 13 en we weten al vrij veel hoe dit nieuwe Apple-accessoire werkt. Mogelijk kondigt Apple deze Apple Tags aan tijdens een oktober event. Lees ook ons overzicht met wat we nu al weten van de Apple Trackers.

https://www.iculture.nl/apple-accessoires/apple-tracker/

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.