Laat je Apple Watch tikken als een Rolex

Heb je een Apple Watch en mis je het geluid van een normaal horloge? De makers van de app Tickr komen met de oplossing. Met deze app kan je op de achtergrond het geluid van een Rolex of de Big Ben laten afspelen. De app komt binnenkort beschikbaar.
Thijs van Nieuwenhuizen - · Laatst bijgewerkt:

Tickr-app voor Apple WatchWie een Apple Watch bezit en het tikken van een horloge mist, kan binnenkort genieten van het geluid van bijvoorbeeld een Rolex. Binnenkort komen de makers van Tickr met een app die ervoor zorgt dat de klok continu tikt op je Apple Watch.

Tickr: tikken als een Rolex

De makers van deze app hopen dat het tikken van je horloge helpt om in slaap te vallen of om jou gerust te stellen dat de Apple Watch nog werkt. Je kan kiezen uit verschillende geluiden van bekende horlogemerken:

Bekijk ook

Apple Watch: het complete overzicht van de smartwatch van Apple

Lees alles over de Apple Watch, de smartwatch van Apple. Check de Apple Watch functies, verbeteringen en waarom je dit horloge zou willen hebben. De nieuwste model is de Apple Watch Series 8 (2022) maar je kunt ook kiezen voor de Apple Watch SE of de extra geavanceerde Ultra. Welke past bij jou?

Zo heb je het geluid van een Rolex Daytona:

Click here to display content from SoundCloud.
Learn more in SoundCloud’s privacy policy.

Of dat van een Omega Speedmaster:

Click here to display content from SoundCloud.
Learn more in SoundCloud’s privacy policy.

En ze hebben zelfs het tikken van de Big Ben weten te nabootsen:

Click here to display content from SoundCloud.
Learn more in SoundCloud’s privacy policy.

Het tikken zal niet voor iedereen een leuke toevoeging zijn. Naast dat het kan afleiden, zal de Apple Watch ook meer stroom gebruiken door dat de app op de achtergrond blijft draaien. Op de website van de makers staat dat de app binnenkort in de App Store staat. Het zou geen gekke gedachte zijn als de app tegelijk uitkomt met de Apple Watch 2, die mogelijk morgen wordt aangekondigd op het Apple-event.

Informatie

Laatst bijgewerkt
7 september 2016 om 10:27
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.