Laat je Apple Watch tikken als een Rolex

Heb je een Apple Watch en mis je het geluid van een normaal horloge? De makers van de app Tickr komen met de oplossing. Met deze app kan je op de achtergrond het geluid van een Rolex of de Big Ben laten afspelen. De app komt binnenkort beschikbaar.
Thijs van Nieuwenhuizen - · Laatst bijgewerkt:

Tickr-app voor Apple WatchWie een Apple Watch bezit en het tikken van een horloge mist, kan binnenkort genieten van het geluid van bijvoorbeeld een Rolex. Binnenkort komen de makers van Tickr met een app die ervoor zorgt dat de klok continu tikt op je Apple Watch.

Tickr: tikken als een Rolex

De makers van deze app hopen dat het tikken van je horloge helpt om in slaap te vallen of om jou gerust te stellen dat de Apple Watch nog werkt. Je kan kiezen uit verschillende geluiden van bekende horlogemerken:

Zo heb je het geluid van een Rolex Daytona:

Of dat van een Omega Speedmaster:

En ze hebben zelfs het tikken van de Big Ben weten te nabootsen:

Het tikken zal niet voor iedereen een leuke toevoeging zijn. Naast dat het kan afleiden, zal de Apple Watch ook meer stroom gebruiken door dat de app op de achtergrond blijft draaien. Op de website van de makers staat dat de app binnenkort in de App Store staat. Het zou geen gekke gedachte zijn als de app tegelijk uitkomt met de Apple Watch 2, die mogelijk morgen wordt aangekondigd op het Apple-event.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2016, 10:27
Categorie Apps
Onderwerp geluid

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.