Blendle: 3 iPhones met vernieuwde app

Blendle laat je nu lettergrootte, regelafstand en helderheid bij artikelen aanpassen

Het lezen van artikelen in de Blendle-app is met een nieuwe update verbeterd. Je past nu eenvoudig de lettergrootte en regelafstand aan, terwijl je ook van tevoren kunt zien hoeveel tijd je nodig hebt om een artikel te lezen.

Blendle: 3 iPhones met vernieuwde appHet lezen van artikelen in de Blendle-app (link) is weer een stukje makkelijker geworden. In een nieuwe update zijn verbeteringen doorgevoerd in de leesbaarheid van artikelen, omdat je nu zelf eenvoudig instellingen als lettergrootte aan kunt passen. Ook kun je nu voordat je begint met lezen, zien hoeveel tijd je hier waarschijnlijk voor nodig hebt. Tot slot zou Blendle nu ook beter moeten werken op iOS 10.

Artikelinstellingen in Blendle

De update van de Blendle-app maakt het mogelijk om eenvoudig enkele instellingen bij een artikel aan te passen. Onderaan een artikel verschijnt nu een menubalk met daarin de deel-knop, een hartje om het artikel te liken en de nieuwe tekstinstelling. Met de Aa-knop kun je nu snel drie dingen aanpassen: de helderheid van je scherm, de lettergrootte en de regelafstand. In het geval van de helderheidsinstelling, geldt dit voor je complete iPhone. Ook als je Blendle afsluit, blijft de helderheid van het scherm op het ingestelde niveau staan. De lettergrootte en regelafstand gelden voor alle artikelen binnen de Blendle-app.

Artikelinstellingen bij een artikel in Blendle. Leestijd bij een artikel in Blendle.

In het artikelenoverzicht is nu bovendien een nieuw menuutje toegevoegd. Naast de prijs van een artikel vind je nu een klein uitklapmenu. Je kunt hiermee het artikel meteen in je leeslijst opslaan of delen, voordat je het artikel geopend hebt. Handig is ook dat je kunt zien van wanneer het artikel precies is en hoeveel tijd het kost om het te lezen. Zo weet je meteen of je nog tijd hebt om dat ene artikel meteen te lezen.

Als laatste hebben de ontwikkelaars enkele bugs verholpen en moet de app nu ook goed werken op een iOS-toestel met iOS 10. iOS 10 komt vermoedelijk volgende week beschikbaar, maar de Blendle-app werkt er nu dus al goed mee. Goed nieuws dus voor de inmiddels 1 miljoen geregistreerde Blendle-gebruikers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2016, 10:05
Categorie Apps
Onderwerp blendle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.