Reacties voor: Tethering-optie aanwezig in bèta iOS 4.2

In de tweede bèta van iOS 4.2 voor de iPad is de mogelijkheid om je internetverbinding te delen teruggevonden.
Lees het complete artikel → Tethering-optie aanwezig in bèta iOS 4.2
Elger van der Wel -

Reacties: 21 reacties

  1. Dat zou echt geweldig zijn! Kan ik eindelijk dat verschrikkelijke Cydia van mijn apparaat gooien wat nu helaas noodzakelijk is om MyWi te kunnen gebruiken.

  2. @Ruben.cc:

    Niet zo schelden jonge man.. niets mis met Cydia..

    OT: zou leuk zijn als het er was voor de mensen die het nodig hebben.. Kan je lekker lannen 😛

  3. hoe naaiend; mijn itunes zegt telkens: GEEN UPDATE VOOR DEZE iPHONE BESCHIKBAAR, FOUT CODE (blablabla)

    Wtf ik heb niet eens een iphone of een ipod ttouch, ik heb alleen een ipad… wie kan helpen?!

  4. @hein:
    Wou jij zeggen dat je een beta code hebt?

  5. @hein: daar is het forum voor beste man :).

  6. “De data-abonnementen die providers aanbieden voor de iPad hebben namelijk allemaal een datalimiet. Dat betekent dat je bij moet betalen als je door tethering heel veel data zou gebruiken.”Kleine aanvulling … bij Hi gaat alleen de snelheid naar beneden….

  7. @T: Bij het iPad abonnement van Hi geldt toch echt een maximum van 50 MB per dag: “Voor dagbundel van €2,50 krijg je 50 MB, daarna €0.05 per MB”

  8. Origineel geplaatst door Nils Veldhuis
    @Ruben.cc:Niet zo schelden jonge man.. niets mis met Cydia..

    Jonge man? 😛 Die heb ik toch zeker zo’n 20 jaar niet meer te horen gekregen! 😀 Cydia is gewoon massa irritant, zo traag als het is. Zal even de stopwatch erbij pakken:

    Starten: 11.6 seconden zwart scherm.
    Loading: 32.4 seconden
    Loading Data: 21.3 seconden
    Reloading (WTF?): 23.4 seconden
    “Spinning wheel”: 48.1 seconden

    Na 2 minuten en 17 seconden eindelijk klaar! Hoezo “niks mis mee?”

    Terug on-topic:

    In het artikel staat dat providers als T-Mobile geen tethering toestaan en de ervaring leert ook dat deze optie niet aanwezig is op toestellen van onze roze telecomboer, maar weet iemand hoe dat dan zit met toestellen die op de officiële manier unlocked zijn en waar je intussen ook een andere SIM (KPN) in hebt gestoken?

  9. Bij mij is deze optie in 4.2 beta 2 niet te zien!

  10. @Ruben.cc: Op de iPhone (dit gaat over de iPad) krijg je onder je APN instellingen een kopje waar je nogmaals je APN moet invullen.

    Doe je dit dan komt er in het menu een Tethering mogelijkheid bij. (mits er geen T-mobile sim inzit)

  11. Ik zie de optie bij mij ook niet…..

    Oeps…. Heb T-Mobile…. Zal daar wel aan liggen dan!

  12. @Bartjes: denk niet dat dat het is, ik denk dat het meer is van je kunt het wel vinden maar als je het wilt starten werkt het niet dus denk niet dat dat het is. Aangezien dit een afbeelding voor de ipad is betekend het niet dat het ook voor de iphone moet werken.

  13. @Ruben.cc:

    Naja, toch nog een complimentje van me;)

    en ja het gaat hier over de ipad. bij mij duurt dat niet zolang hoor.. en er zijn zoveel dingen die niet in cydia staan die niet in de app store staan, dus ik ben er blij mee. maar goed;)

    OT again: ik vind het mooi voor de mensen die dit graag zouden willen zien

  14. Origineel geplaatst door Elger van der Wel
    @T: Bij het iPad abonnement van Hi geldt toch echt een maximum van 50 MB per dag: “Voor dagbundel van €2,50 krijg je 50 MB, daarna €0.05 per MB”

    geen ipad abbo nemen maar data op je spraak abonnement… 4,95 p/mnd onbeperkt en pas na 10x boven het gemiddelde een daling 🙂 heb een abbo van 9,95 + 4,95 voor data en deze kaart bel ik niet mee zit in een wifi/3g routertje van de aldi … werkt als een speer ook in de auto als ik maar voeding heb van uit usb of 220 voor de router .. is net iets groter dan een pakje sigaretten. de ipad ziet dan ook een wifi point (zonder tethering of jailbreak) en gaat naar buiten op basis van 3g via de simkaart.

  15. @T: Ja, dat kan inderdaad. Maar zeg dan niet dat op de data-abonnementen van Hi geen datalimiet ziet…

  16. Origineel geplaatst door Elger van der Wel
    Kleine aanvulling … bij Hi gaat alleen de snelheid naar beneden….

    ff to the point … Ik heb niet gezegd dat er geen data limiet op zit. ik heb gezegd .. Kleine aanvulling … bij Hi gaat alleen de snelheid naar beneden…. dit om aan te geven dat er abonnementen zijn waar je in tegenstelling tot de tekst in de aanhef gesproken wordt over bijbetalen. Mijn stelling klopt dan ook .. geen bijbetaling alleen een verlaging van de snelheid.. get your facts straight. 🙂

  17. @Ruben.cc:

    Ouwe azijnpisser is dan de beste benaming. Op iPhoneclub zit je ook al zo te huilen.

    2 minuten wachten op cydia, boohoo. Als je het zo druk hebt om te wachten, stop dan ook met zinloze berichtjes hier neer te zetten dat met bepaalde mate totaal niets met dit te maken heeft. Het gaat hier over tethering en jij begint over opstarttijden van Cydia?

    Ontopic: het zou wel handig zijn in sommige gevallen, maar de iPad dient toch juist ervoor om je laptop een beetje te vervangen? Nu moet je een iPad verbinden met je laptop en dan internetten via je laptop. Een iPhone is dan een stuk makkelijker te verbinden met je laptop.

  18. @T: In het artikel spreek ik letterlijk over ‘data-abonnementen die providers aanbieden voor de iPad’. Deze hebben allemaal een datalimiet. Natuurlijk zijn er andere data-opties, omwegen etc., maar daar heb ik het niet over.

  19. Zou liever de mogelijkheid zien dat ik met mijn iPad gebruik kan maken van het internet van mijn iPhone… (Gewoon iPad Wifi maw 😉 )

  20. @Yannick:

    Ik gebruik PDANet om met mijn Ipad via mijn I-phone te kunnen internetten. Super simpel en gratis. Opstarten op Iphone, activeren , SSID , Wachtwoord en dan op de Ipad koppelen via Wifi.

    Snelheid is prima

  21. Origineel geplaatst door Yannick
    Zou liever de mogelijkheid zien dat ik met mijn iPad gebruik kan maken van het internet van mijn iPhone… (Gewoon iPad Wifi maw )

    Of met Mywi… Kost evenveel als 2 maanden data abo…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.