Reacties voor: Terug van weggeweest: geruchten over 7-inch iPad

Opnieuw zijn er geruchten over een 7-inch iPad van Apple. Analist Ezra Gottheil beweert dat Apple de laatste hand legt aan een 7-inch tablet en een toetsenbordcase, waarmee je draadloos teksten kunt typen.
Lees het complete artikel → Terug van weggeweest: geruchten over 7-inch iPad
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Er zijn meer redenen om een 7 inch versie op de (Nederlandse) markt te brengen. Een fiscale namelijk. Wat veel mensen niet weten is dat je een iPad alleen zakelijk aan mag schaffen als je hem voor 90% zakelijk gebruikt. Om dit te bewijzen zijn er strakke eisen zoals het op kantoor laten van de iPad of het blokkeren van Apps die als prive gezien kunnen worden. Een kansloze eis van de belastingdienst. Als de iPad gezien wordt als communicatiemiddel (wat het naar mijn idee ook is) dan is de eis voor zakelijkgebruik maar 10% (net zoals bij de telefoon). Die 10% zal met mail en agenda wellicht al snel gehaald worden. Maar de belastingdienst zat met de handen in het haar. Was het nu een kleine computer of een grote telefoon en dus is de grens voor communicatie middelelen op 7 inch gezet. Groter dan 7 inch is een computer met zware eisen en kleiner is een communicatiemiddel. De huidige iPad is dus een computer die als hij niet voor 90% zakelijk gebruikt wordt nog eens in de LB sfeer belast moet worden. Het goedkoopste model komt daarmee inclusief belasting op zo’n € 1000 uit waarmee Samsung met zijn 7 inch versie de lachende derde is. Tot de belastingdienst het licht gaat zien zou ik mijn zakelijk aangeschafte iPad voor een belastingcontrole schoonmaken en tijdens de controle op kantoor laten. Leuker kunnen we het niet maken …..

  2. Dat zou pas leuk zijn om in de wagen of op de moto te plaatsen.
    Greetz

  3. Dit zou pas leuk zijn o in de wagen of op de moto te plaatsen. IPhone beetje te klein en iPad beetje te groot.
    Greetz

  4. 7 inch is gewoon te klein. En de huidige ipad, wanneer gaat eens iemand een hoes met velcro uitbrengen, dat je hem op je been kan dragen (zoals piloten met hun kaarten doen), dat zou ideaal zijn voor in de wagen.

  5. nou voorlopig blijft het een 10inch. geloof me maar dat sowieso de ipad 3 dat is en niet kleiner komt.

  6. Liever heb ik een nog grotere iPad, waar je met een drukgevoelige pen echt nauwkeurig op kunt tekenen!

  7. Origineel geplaatst door MichaelLiever heb ik een nog grotere iPad, waar je met een drukgevoelige pen echt nauwkeurig op kunt tekenen!

    Hier sluit ik me graag bij aan, hoewel ik voor onderweg graag een 7inch erbij zou hebben. Maar voor beide devices graag een officiële Stylus, want zo’n tablet smeekt er in bepaalde gevallen om. Zo’n punt van 5mm werkt nu voor geen meter. Vorige week een Adonit gekocht (na tip op deze site) en dat is al een hele stap vooruit tov concurrenten, maar nog niet voldoende…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.