iPhoneception: fop je vrienden met exploderend iPhone-scherm

De web-apps van iPhoneception imiteren het beginscherm van je iPhone, die na verloop van tijd wel erg rare kuren begint te vertonen. Zo verschijnen er katten, exploderen app-iconen en springen er zombies in het scherm.

iPhoneceptionDe website iPhoneception bevat een viertal webapps die ervoor zorgen dat je iPhone opeens wordt geteisterd door explosies, katten, zombies en de zwaartekracht. Omdat de app lijkt op het beginscherm van je iPhone, zal een argeloze gebruiker denken dat iOS last heeft van kuren. De webapps zijn buiten de App Store en dus zonder Apple ID-wachtwoord te installeren, waardoor je ze makkelijk kunt gebruiken om een vriend voor de gek te houden.

Door op de website één van de vier web-apps aan te tikken, word je naar een pagina gebracht die je in het beginscherm van de iPhone moet zetten. Door de pagina vanaf daar nogmaals te openen krijg je een schermvullende website te zien die het beginscherm van de iPhone nagenoeg perfect imiteert. Het lijkt alleen snel mis te gaan als je een app probeert te openen: de iconen exploderen, vallen naar beneden of veranderen in foto’s van katten. De web-app ‘Zombie’ lijkt eerst niks bijzonders te doen, totdat een zombie het scherm inschiet om je te laten schrikken.

Meer informatie: iPhoneception

http://vimeo.com/36537773

Bron: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2012, 14:37
Categorie iDevices
Onderwerp webapp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.