Reacties voor: Telfort gaat prijzen mobiel internet aanpassen

Provider Telfort maakt vandaag bekend dat ze per 1 juli de mobiele data-abonnementen zullen wijzigen. De abonnementen krijgen onder andere een datalimiet en hogere snelheden.
Lees het complete artikel → Telfort gaat prijzen mobiel internet aanpassen
Leon Verhelst - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Mooie prijzen (1 GB voor 10,95) maar volgens mij zijn deze alleen van toepassing bovenop een telefonie abonnement. Niet als simonly voor de iPad (en andere tablets/notebooks).

    Edit: even nagekeken, dit is inderdaad alleen voor op je telefoon (bovenop je tel abo). Voor tablets gelden andere tarieven: 500mb voor 18,95/mnd en 2GB voor 28,95/mnd

    Zie ook het persbericht: http://www.telfort.nl/over/pers/persberichten/archief/Nieuwe+prijzen+mobiel+internetbundels/

  2. Hallo Vince,

    Dank voor deze zinvolle bijdrage!

    Een beetje een misleidend artikel zo.

    Ik was al bijna om…

  3. @Vince:
    Dan is het nog steeds goedkoper om een sim-only abbo te nemen(+ €3,95) ipv. Een data-only abbo.

  4. @Rik dat is wel een risico, volgens de voorwaarden mag dit niet. Ik heb het zelf in het begin ook geprobeerd, torn met Vodafone en het ging 2 maanden goed, daarna herkenden ze vermoedelijk het IMEI nr want elke x was na anderhalve dag de internet blox foetsie, maar wel van het tegoed afgeschreven. Idem bij m’n collega’s.

    En in dit geval moet je zelfs een jaar abonnement afsluiten, als je er dan achterkomt dat ze het internet afsluiten ben je mooi de sigaar…

  5. Ik neem een gewone simkaart bij mobile vikings (belgie) en als je binne de maand herlaad voor 15euro krijg je 1000smsjes en 2gb mobiel internet of je herlaad voor 12 euro en dan krijg je alleen 2gb mobiel internet. Daarna zet ik op mijn gsm joikuspot (gratis) en zo gebruik ik men gsm als internet modem:) zo kunnen mensen met een ipad wifi ook overal op internet:)

  6. Origineel geplaatst door Robbe
    Ik neem een gewone simkaart bij mobile vikings (belgie) en als je binne de maand herlaad voor 15euro krijg je 1000smsjes en 2gb mobiel internet of je herlaad voor 12 euro en dan krijg je alleen 2gb mobiel internet. Daarna zet ik op mijn gsm joikuspot (gratis) en zo gebruik ik men gsm als internet modem:) zo kunnen mensen met een ipad wifi ook overal op internet:)

    Let op met de GRATIS versie van Joikuspot. Hiermee zet je een wifi point op welke je niet echt kunt beveiligen en is niet te krijgen voor Iphone. Maar ik moet zeggen. Ik gebruik hem zelf ook op mijn mobiel.

  7. Ja het niet beveiligen weet ik:) maar ik zit er altijd maar 10minuutjes ofzo op:) en je hebt ook nog de betalende versie:) en volgens men broer kan je op je iphone ook een hotspot aan maken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.