Reacties voor: Telegram X: speciale Telegram-versie voor de iPhone X is vlotter en zuiniger

Telegram X is een speciale versie van de Telegram-app, gemaakt voor de iPhone X. De officiële app bevat donkere thema's en achtergronden, reageert vlotter en is energiezuiniger.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. Whoop Whoop 🙌🏻

  2. Waarom is Whatsapp doorgebroken en Telegram niet 😭
    Telegram is gewoon veel beter.

  3. Nice! Mooi ook dat ie niet enkel voor de iPhone X is

  4. Ah, ik merk net dat dit geen compleet nieuwe app is, maar dat de app van Telegram LLP (niet LLC van de ‘normale’ telegram app) de oude ‘normale’ telegram app een andere naam/op opnieuw is opgebouwd. Dit zag ik doordat dat er een wolkje naast de app stond bij mij. Wat aangeeft dat ik de app al eens eerder gedownload had.

  5. Uhmmm deze app is gemaakt door een andere ontwikkelaar… en bestaat ook al een aantal jaar. Hoe kom je er bij dat hij door Telegram zelf gemaakt zou zijn?

  6. Deze applicatie is niet gemaakt door de ONTWIKKELAARS van Telegram. Uitkijken dus, ik ga er vanuit dat de applicatie binnenkort verwijderd wordt.

  7. Als je kijkt bij de andere apps van deze ontwikkelaar op de Mac, dus in de browser zie je dat Telegram LLP ook de ontwikkelaar is van de Mac-desktop Apps van Telegram.
    Wellicht zit daar het (enige?) verschil: verschillende developer-accounts voor Mac en iOS, maar nu (per ongeluk) door elkaar gebruikt…

  8. Wat ik niet snap, hij is gemaakt voor de iPhone X. Waarom ondersteund hij dan geen Face-ID?! Moet nu steeds die code intypen..

  9. Begin 2017 Telegram verwijderd vanwege overbodig, toch wel benieuwd naar deze X versie dus gedownload, na het invullen van mijn 06 meteen mijn verwijderde! id terug……..dus maw ze hebben iets met elkaar 🤔

  10. Gelukkig zit hier iedereen op Telegram en niet WA. Inmiddels 180 miljoen gebruikers. Vooral de kanalen zijn ideaal. Nu nog meer Nederlandse kanalen. @kanalen_nl

  11. De app werkt ook perfect op de iPhone 8 en is inderdaad sneller. Het donkere thema Night Blue is erg mooi!

  12. @020: telegram programma is open source en mag je gewoon aanpassen. Dus zal niet verwijderd worden. Alleen telegram als naam wordt misschien niet toegestaan.. Zo is er plus messenger die ik al jaren gebruik (op Android) en uitgebreidere versie van telegram van een andere ontwikkelaar.. Geweldige app btw

  13. @Rudra: inderdaad! Vreemd.

  14. Een van de nieuwe features in de originele Telegram app ‘swipe to reply’ zit hier niet in.. dan houdt het voor mij al op..

  15. Jammer dat deze versie geen Apple watch understeuning heeft. Nu 2 versies op de iphone

  16. Het valt me ook op dat Telegram X niet zo goed synchroniseert als de normale Telegram app. Wanneer je een bericht leest via de desktop app, verdwijnen de notificaties en ongelezen badge op m’n iPhone wél bij Telegram, maar blijven ze staan bij Telegram X. Voor mij een reden om Telegram X nog even niet te gebruiken. De app zelf is wel echt heel goed en snel!

  17. @Rudra: De app is dan ook helemaal niet speciaal ontwikkeld voor de iPhone X en voor alle iPhones en Android toestellen beschikbaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.