Voicemail bellen op iPhone

Reacties voor: Nederlander betaalt gemiddeld €18,20 voor mobiel abonnement

Uit de meest recente telecommonitor van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) blijkt dat Nederlanders tevreden zijn over hun mobiele provider en zelden de moeite nemen om over te stappen. Ook blijkt dat Nederlanders meer mobiele data zijn gaan gebruiken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Ik vrees dat deze prijzen in België een stuk hoger liggen.
    In Nederland valt het me op dat Odido sterk in opkomst likt mede door de bundel met glasvezel.
    Een goede zaak voor de consument natuurlijk, concurrentie drukt de prijzen.

    • Odido lijkt aantrekkelijk maar als je de reviews op internet leest over dit bedrijf met een 4% die tevreden is en 95% ontevreden (1 ster). Zodra bedrijven gaan adverteren dat ze zo menselijk zijn dan is dat meestal het tegenovergestelde. Dan toch liever iets meer betalen bij een provider die wel een normale service verleent.

      • Het zijn online natuurlijk wel altijd de mensen die ontevreden zijn die zich uitten. Ik zit al sinds 2019 met een vaste aansluiting bij Odido en sinds 2016 met mijn mobiele abonnement. Heb afgelopen vrijdag voor het eerst een storing gehad op mijn vaste verbinding sinds 2019 dus ben uitermate tevreden. Na een belletje bleek het een lokale storing te zijn waar al aan gewerkt werd en 3 uur later was alles opgelost. Zulke berichten zul je echter niet vaak lezen natuurlijk. Ik denk oprecht niet dat er nog slechte providers kunnen zijn nu de dienstverlening relatief standaard is, het verschil wordt gemaakt op prijs en apparatuur wat je geleverd krijgt. Wat je natuurlijk ook weer naar wens kunt vervangen.

  2. Voordat mensen beginnen te klagen over prijsverhogingen. Ik vond in mijn oude afschriften een nota van mijn i150 abonnement. Was destijds €35.

  3. Ik snap het klagen ook niet. Ik betaal 25 euro voor onbeperkt alles. Iets waar ik vroeger alleen maar van kon dromen. Ik had al vrij vroeg een 10gb abonnement, denk aan de tijd dat de meesten nog een 1gb of minder hadden. Daar betaalde ik 65 euro per maand voor..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.