Reacties voor: Tele2 verkoopt nu ook iPhones (en sim only) met grote 4G-bundels

Tele2 verkoopt nu ook iPhones met riante 4G-bundel. Daarnaast zijn 4G-bundels toegankelijk geworden voor iedereen, omdat ze nu als sim only verkrijgbaar zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Interessant.
    Maar ik verlaat kpn nog niet voor een brak netwerk van tele2.

  2. @Cloverfield: Brak netwerk? Al uitgeprobeerd?

  3. Bij mediamarkt verkopen ze al jaren iphones icm. Tele2? En ook al met de nieuwe tele2 bundels/ abo’s.
    Beetje raar nieuws dit..

  4. Origineel geplaatst door Cloverfield
    Interessant.
    Maar ik verlaat kpn nog niet voor een brak netwerk van tele2.

    Ja, leg eens uit. Je kent het netwerk al en heb je zelf getest? Want dan ben ik wel heel nieuwsgierig naar je ervaringen. Zit langer te denken om Tele2 te nemen maar weet het nog niet. Dus mocht jij je ervaring willen delen, graag!!

  5. Ik heb al zeker 5 jaar tele 2 en heb prima verbinding. Nooit geen klagen over.

  6. zeker doen mijn vrouw en broer zitten bij tele2 kwaliteit prijs zeer goed zijn erg tevreden onbeperkt 4g internet gewoon goed doen zou ik zeggen met iPhone 6

  7. Origineel geplaatst door mmmm
    Bij mediamarkt verkopen ze al jaren iphones icm. Tele2? En ook al met de nieuwe tele2 bundels/ abo’s.
    Beetje raar nieuws dit..

    Via telecomwinkels wel, maar Tele2 verkocht ze niet zelf in hun eigen shop.

  8. @Marc: Qua 4G schijnt het wel goed te zijn maar voor 3G en lager huren ze het netwerk van T-Mobile. En die heeft wel het minste netwerk. In de randstad is de dekking nog wel aardig maar landinwaarts is het toch minder. Dit is natuurlijk niet voor iedereen zo. Ik werk in een telefoonwinkel en Tele-2 hoor ik veel slechte ervaringen over. Er is een reden dat het goedkoper is.

  9. Ik woon in Amsterdam en heb in huis nagenoeg geen bereik met Vodafone, vaak de melding No Service in de display, terwijl mijn kinderen met Tele2 zonder probleem 4G ontvangst hebben. Volgens mij valt het wel mee met het brakke netwerk van Tele2.

  10. @tom: dat is jammer om te horen. Heb namelijk zelf al jaren T-Mobile en dat is echt een geweldige provider. Woon op het platteland en heb geweldig bereik (binnen en buiten). Dus dan snap ik niet waarom Tele2 zo slecht zou moeten zijn over het T-Mobile netwerk. Indruk dat het het minste netwerk is, dat heb ik dus niet (van T-Mobile).

    Ben het alleen zat dat lange vaste klanten niet eens iets extra krijgen. Vandaar dat ik even rond kijk wat er nog meer is. Soms is het veranderen van netwerk een goed idee, maar weet nog niet wat verstandig is en welke keuze ik dan moet maken 😉

  11. Oud nieuws…

  12. Wat ik mij afvraag is of de tweestapsverificatie smsjes nu wél binnenkomen via het Tele2 netwerk. Ik heb hier het afgelopen jaar namelijk heel veel problemen mee gehad. Onder andere om die reden ook overgestapt naar Youfone (kpn). Maar verder is mijn ervaring met het Tele2 netwerk prima en ik zou graag terug willen nu ze die grote bundels als simonly aanbieden!

    Op deze site https://support.apple.com/nl-nl/HT202656 staat Tele2 er nog niet bij. Maar misschien is het niet helemaal up to date, aangezien Tele2 nu door Apple is gecertificeerd.

  13. Tele2 zal in de Randstad goed zijn maar in Zuid-Limburg moet je die beslist niet nemen. Algeheel bekend hier, daar hoef ik dus geen eigen ervaring mee te hebben (zou ook wat wrang zijn als je een 2-jarig abo afsluit en je komt er achter dat er nauwelijks bereik is).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.