Apple Smart Keyboard met handen

Smart Keyboard-update maakt verbinding stabieler

Het Smart Keyboard heeft voor het eerst een update gekregen, die de verbinding met de iPad Pro stabieler maakt. De update vindt plaats via de Smart Connector.

Apple’s Smart Keyboard heeft een update gekregen, die de verbinding met de iPad Pro stabieler maakt. De update is te zien als je het Smart Keyboard voor de eerste keer weer aansluit op de iPad Pro. Daarvoor hoef je alleen maar op een knop te drukken: er verschijnt vanzelf een pop-up om aan te geven dat er een update klaar staat. Die vindt plaats via de Smart Connector.

Apple Smart Keyboard met handen

Update via Smart Connector

Voorzover wij konden nagaan is het de tweede update die op deze manier plaatsvindt. Eerder bracht Logitech al een update uit voor het Logi Create-toetsenbord, waarbij diverse bugs werden opgelost.

Smart Keyboard update

Je kunt ervoor kiezen om de update meteen toe te passen, of nog even te wachten. Het installeren is echter een fluitje van en cent en gaat sneller dan het verwisselen van de batterijen van je muis (voor het geval je nog een model met verwisselbare batterijen hebt). De Smart Keyboard-update verbetert alleen de stabiliteit van de verbinding en bevat geen nieuwe functies.

Tot nu toe gebruikt Apple de verbinding alleen voor opladen en data uitwisselen met de iPad Pro, maar misschien zit er nog meer in het vat en kunnen we binnenkort nog interessante andere functies tegemoet zien. Ook is het nog even spannend of Apple een Smart Connector gaat inbouwen in de toekomstige iPad Air 3 en de modellen die daarna volgen, zoals de iPad mini 5.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2016, 10:39
Categorie Accessoires
Onderwerpen smart connector, smart keyboard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.