tele2 abonnement 4G

Tele2 verkoopt nu ook iPhones (en sim only) met grote 4G-bundels

Tele2 verkoopt nu ook iPhones met riante 4G-bundel. Daarnaast zijn 4G-bundels toegankelijk geworden voor iedereen, omdat ze nu als sim only verkrijgbaar zijn.

Tele2 heeft iPhones opgenomen in het assortiment, zodat je voortaan ook je favoriete toestel in combinatie met een riante 4G-bundel kunt afsluiten. Vanaf vandaag starten ze ook met een ander interessant aanbod: je kunt voortaan de 4G-bundels ook als sim only afsluiten.

Tele2 met 4G

Bundels tot 24GB

Telecomprovider Tele2 kwam een paar maanden geleden op de proppen met een flinke 4G-bundel voor een redelijke prijs. Je moest er wel meteen een toestel bij aanschaffen en dat bleek lastig voor iPhone-fans: de provider had alleen Samsungs, LG’s, Sony en andere Aziatische merken in het assortiment. Eigenlijk was dat gek, want in de reclamespots (zie hierboven) was duidelijk een iPhone te zien.

Daar komt vanaf vandaag verandering in: je kunt nu ook iPhones met een lekker grote 4G-bundel aanschaffen bij Tele2. Alle recente toestellen van de iPhone 6 tot de iPhone 6s Plus zijn verkrijgbaar. Voor een 16GB iPhone 6 betaal je bijvoorbeeld €29 per maand. Bij telecomwinkels was het al wel mogelijk om een iPhone met abonnement te kopen.

4G-bundels ook met sim only

Ook biedt Tele2 sinds kort sim-only 4G-bundels aan. Het gaat om vijf bundels die eerder al in combinatie met een toestel werden aangeboden. Het aanbod ziet er interessant uit: zo betaal je voor 24GB maandelijks €35. Bij andere providers krijg je voor die prijs vaak veel minder MB’s. Het enige verschil met de 4G-bundels die ze al verkochten, is dat je geen maandelijks bedrag voor je toestel betaalt.

Tele2 reclamespot met hamsters

De kleinste bundel bestaat uit 100 belminuten en 1GB data voor 10 euro, de grootste bundel heeft onbeperkt bellen/sms’en en 24GB data voor 35 euro per maand. Wil je maandelijks opzeggen, dan betaal je één euro extra per maand. Tele2 heeft sinds vorig jaar een gloednieuw, eigen 4G-netwerk.

Bekijk hier de nieuwe 4G-bundels met sim only.

Hieronder zie je enkele aanbiedingen, samengesteld door de iCulture-toestelvergelijker:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2016, 11:31
Categorie Providers
Onderwerpen 4g, sim only, tele2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.