pocket-app-ipad

Gratis versie van Pocket gaat gesponsorde artikelen tonen

Als je gebruik maakt van de gratis versie van Pocket, dan kun je je alvast voorbereiden op gesponsorde content. Pocket gaat namelijk artikelen tonen die gesponsord worden door externe bedrijven. Voor premium-gebruikers verandert er niks.

pocket-app-ipad
De dienst Pocket, waarmee je gevonden artikelen kunt opslaan zodat je ze later nog eens kunt lezen in een mooie aangepaste lay-out, gaat gesponsorde artikelen tonen. Deze gesponsorde berichten zijn gebaseerd op de artikelen die je zelf al opgeslagen hebt in deze lees-later-app.

Gesponsorde artikelen die je mogelijk interessant vindt

Pocket gaat gesponsorde artikelen tonen.Pocket is helemaal gratis te gebruiken en om de gratis versie te behouden worden er nu artikelen in je overzicht getoond die jij wellicht ook interessant vindt. Je kunt de gesponsorde berichten herkennen aan de tag ‘gesponsord door’, waardoor je weet dat je met een gesponsord artikel te maken hebt.

Deze gesponsorde artikelen zijn te vergelijken met advertenties die je in kranten en tijdschriften vindt, waardoor het niet gaat om grote reclamebanjers of vervelende advertenties. Pocket zal dan ook heel kieskeurig omgaan met welke gesponsorde artikelen in het Recommended-overzicht zullen verschijnen. En met een enkele tik kun je de gesponsorde content weer verbergen en feedback achterlaten, zodat het bedrijf in het vervolg meer passende content kan tonen. En goed om te weten: de bedrijven achter de gesponsorde artikelen komen nooit aan jou gegevens, zodat je privacy gewaarborgd blijft.

Wil je nou helemaal af van de gesponsorde artikelen, dan kun je altijd nog besluiten om te kiezen voor een betaald abonnement in de vorm van Pocket Premium. Dit is verkrijgbaar vanaf €4,99 per maand of €39,99 per jaar.

Via: Techcrunch

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2016, 11:02
Categorie Apps
Onderwerp pocket

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.