Reacties voor: Een kijkje in de nieuwe Magic-accessoires van Apple

iFixit haalt de Magic Trackpad 2, Magic Mouse 2 en het Magic Keyboard uit elkaar om te zien wat erin zit, en hoe gemakkelijk te repareren zijn. Wat zit er onder het strakke witte uiterlijk verstopt?
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Repararen? Waarom zou je een Magic mouse/Trackpad of toetsenbord willen repareren.

  2. @Angelo: Misschien vanwege de prijzen? Die maken het nog minder een wegwerpartikel dan de voorgangers. Maar helaas geldt voor de techniek dus kennelijk het omgekeerde, die maakt schade juist nog eerder een geval van ‘total loss’😢

  3. “Hier, hier en hier”
    Niet echt handig, ik wil graag weten om welke teardown vooraleer ik de link open (nee, ik heb nog geen peek)

  4. @Kevin: de peek is hier anders wel heel handig moet ik zeggen 👌😂

  5. Ik ben content van mijn magic mouse 2. Is beter.

  6. Voor die prijzen wil ik niet eens dat een toetsenbord ooit open gemaakt moet worden! Zoiets moet het gewoon blijven doen totdat je over 5 jaar besluit voor iets anders/nieuwers te gaan

  7. Die zin over de bluetooth chip begrijp ik niet. Er zit een chip in die bluetooth 3.0 ondersteunt terwijl de mac 4.0 vraagt?????
    Ik weet dat bluetooth backwards compatibel wordt ontwikkeld, maar dit klinkt me toch vreemd in de oren. Iemand die dit duidelijk kan maken? Misschien onze whiskeyliefhebber?

  8. Origineel geplaatst door iNick
    Die zin over de bluetooth chip begrijp ik niet. Er zit een chip in die bluetooth 3.0 ondersteunt terwijl de mac 4.0 vraagt?????
    Ik weet dat bluetooth backwards compatibel wordt ontwikkeld, maar dit klinkt me toch vreemd in de oren. Iemand die dit duidelijk kan maken? Misschien onze whiskeyliefhebber?

    Voor alle duidelijkheid, gaat over de trackpad.

  9. Helaas geldt er, in tegenstelling tot alle andere accessoires, geen studentenkorting voor de Magic accessoires.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.