Reacties voor: T-Mobile wijzigt Relax-abonnement: alles uit één bundel

T-Mobile gaat de Relax-abonnementen aanpassen. Bellen, sms, mms en internet komt voortaan in vaste eenheden uit één bundel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 25 reacties

  1. Het blijft natuurlijk lulkoek om voor 1 sms evenveel te rekenen als voor 1MB. Het is allebei data en dus betaal je voor die paar KB sms veel en veel te veel.

  2. Het lijkt wel een Orange abonnement..

  3. Radar vermeld echter wel dat er nu ook naar boven afgerond gaat worden in minuten en MBs.

    Dat maakt het dan weer een stuk minder aantrekkelijk.

  4. Ze gaan alles uit de kast halen nu kpn en vodafone de iphone mogen verkopen .
    Een ding wat ik niet begrijp ga lekker al je netwerk masten verbeteren of nieuwe netwerk masten plaatsen ipv elke jaar met een abonnements tarief te spelen .

  5. Afronden van MB’s is mi onzin en geldklopperij.

    Hoe worden de bits in MB’s naar boven afgerond?
    per maand, per dag of per sessie

  6. “Meer info is te vinden op de site van T-Mobile onder het kopje ‘Abonnement’.”

    Ik vind daar alleen maar informatie over het oude Relax abonement.

  7. Origineel geplaatst door Dej.Ze gaan alles uit de kast halen nu kpn en vodafone de iphone mogen verkopen .
    Een ding wat ik niet begrijp ga lekker al je netwerk masten verbeteren of nieuwe netwerk masten plaatsen ipv elke jaar met een abonnements tarief te spelen .

    Puntje bij paaltje blijft T-Mobile op het slechtere Hogere frequentie netwerk. Dus het wordt nooit zo goed als KPN of Vodafone op het GSM netwerk.

  8. iPlans blijven per seconden, er blijft dus nog een alternatief bestaan wat KPN en Vodafone niet aanbieden.

    En de relax abonnementen zijn marktconform. Niet ideaal voor de klant, maar het mag. Dus klagen helpt denk ik bij de politiek, en niet bij de providers. Want zij veranderen toch niet.

  9. Ik ben in ieder geval blij met dit allemaal.
    Volgend jaar eind abo bij t-mobile en tegen die tijd hebben we ook al een nieuwe iPhone. Ik kijjk er dan naar uit wat t-mobile rond die tijd mij te bieden heeft om mij als klant te behouden. Hopelijk wordt de klant bij t-mobile koning. Ja ik snap het ik ben aan het dromen. Lol

  10. Wat heeft dit met de Iphone te maken. Wordt hier nu al het nieuws wat met mobiele telefonie te maken heeft als nieuws artikel gepost bij gebrek aan beter?

  11. @gielie: Mensen met een iPhone hebben er vaak een abonnement bij afgesloten…

  12. Geen problemen met dit nieuws, maar is het wel nieuws? Ik kan me minuten al sinds half oktober, toen ik abonnee werd, mee nemen. Ik kan ook niks terug vinden op de site van T-Mobile over de internet voordeelbundel. Heeft iemand een directe link?

  13. @gielie Ik vind het wel prettig om op iPhoneclub op de hoogte gehouden te worden over de verschillende belbundels waarbij je een iPhone kan aanschaffen. Voorheen was het niet altijd mogelijk om met een Relax abonnement een iPhone aan te schaffen.

    Ik heb nu ook een relax abbonnement incl iPhone en ben blij dat ik weet dat er bij mijn verlenging over een paar maand deze optie is.

    Daarnaast hebben veel iPhone bezitters een abo bij T-Mobile dus is dit vast relevant voor veel lezers.

  14. Origineel geplaatst door gielie
    Wat heeft dit met de Iphone te maken. Wordt hier nu al het nieuws wat met mobiele telefonie te maken heeft als nieuws artikel gepost bij gebrek aan beter?

    Een iPhone zonder abonnement heb je niet zoveel aan, dus is het wel zeker relevant als een van de operators z’n abonnementen wijzigt.

  15. ik denk dat t-mobile op deze manier meer klanten zal verliezen dit vanwege afronden per minuut want kpn,telfort,vodafone gaan in het nieuwe jaar weer abonementen per seconden aanbieden.

  16. @Timo: Dat van afronden naar 1mb heeft radar zelf verzonnen. Staat niet in persbericht.

  17. Origineel geplaatst door om
    Origineel geplaatst door gielieWat heeft dit met de Iphone te maken. Wordt hier nu al het nieuws wat met mobiele telefonie te maken heeft als nieuws artikel gepost bij gebrek aan beter?Een iPhone zonder abonnement heb je niet zoveel aan, dus is het wel zeker relevant als een van de operators z’n abonnementen wijzigt.

    Gelijk, koop dan een iPod Touch

  18. Is er ook een voordeelbundel te vinden voor de t-mobile iphone 3gs ????

  19. @Dej.: Ja inderdaad, daar hebben ze pas een gebrek aan, net abo gestopt wegens zeer slecht beriek met T_Mobile…

  20. beste mensen,

    halverwege afgelopen maand ging mijn i300 abo in en wat bleek, mijn 600 belminuten uit mijn vorige relax bundel zijn weggedonderd. Kreeg alleen die 300 van de i300 en naar de rest kan ik fluiten.
    wie heeft hiermee te maken gehad?

  21. @Donny: Dit is normaal,want je Relax voorwaarden van de minuten en overige zaken vervallen. Je nieuwe i300 voorwaarden starten vanaf heden. Het blijft wel slordig dat je hier niet over geïnformeerd bent in de winkel waar je het hebt afgesloten. Als je het zelf hebt geregeld via internet mag je alleen jezelf kwalijk nemen dat je niet alles goed gelezen hebt. Maar als je 600 vervallen zijn dan kan ik bijna ook vaststellen dat je niet zo’n mega beller bent en dat je snel weer een buffer op zal bouwen.

  22. Als je om wat voor reden dan ook het niet eens bent met de abonnement wijziging, wat zijn dan je rechten? Ik heb nu een relax 25 abonnement op mijn iphone.

  23. Wat betekent interneten? Dat stond namelijk in dit artikel.

  24. Pas op met nummerbehoud jongens! T-Mobile schakelde bij Ben mijn internetbundel uit, wat tot tientallen overige kosten heeft geleid en vooralsnog geen antwoord op mijn email!

    Oh en 300 belminuten is niets hoor 🙂 gelukkig brak T-mobile abrupt mijn gesprek af met nog 10 minuten te gaan.. Nu 20 dagen zonder te bellen, wish me luck ^^
    Heb nog wel maar 170 smsjes over! Had iedereen maar een iPhone met WhatsApp, Ping, Skype of Yahoo!

  25. hoezo onbeperkt? met mijn 3gs met tmobile als provider kan ik mijn belminuten en smsjes maar tot max 2 maanden bewaren.. (1 extra maand dus) en daarna gaan ze gwn weg..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.