T-Mobile wijzigt Relax-abonnement: alles uit één bundel

T-Mobile gaat de Relax-abonnementen aanpassen. Bellen, sms, mms en internet komt voortaan in vaste eenheden uit één bundel.

nieuwe relaxT-Mobile gaat de Relax-abonnementen vernieuwen. Klanten krijgen één bundel met uitwisselbare eenheden voor bellen, sms’en, mms’en en interneten binnen Nederland. Het verbruik van de Relax-abonnementen wordt afgerekend in eenheden van 1 belminuut, 1 sms, 1 mms of 1MB dataverkeer. Het tegoed blijft onbeperkt houdbaar. T-Mobile heeft speciale iPhone-abonnementen (die vanaf 6 december breed beschikbaar komen), maar het is ook mogelijk om de iPhone met een Relax-abonnement te kopen. De nieuwe Relax-abonnementen zijn vanaf 6 december verkrijgbaar voor nieuwe klanten en voor bestaande klanten die hun contract willen vernieuwen.


Afgelopen januari vernieuwde T-Mobile de Relax-abonnementen ook al eens. De Flex- en MyFaves-abonnementen verdwenen toen van de markt en er werd voor Relax-abonnementen de regel ingevoerd dat je onbeperkt je belminuten en sms-tegoed kon meenemen. Bij de vandaag aangekondigde vernieuwingen betekent het ook dat mms- en internettegoed ook hieronder valt.

Omdat steeds meer klanten standaard gebruikmaken van mobiel internet verlaagt T-Mobile de prijs van de Internet Voordeelbundel. Tegelijkertijd wordt de snelheid van de bundel verhoogd. De Internet Voordeelbundel is beschikbaar in combinatie met Relax en vanaf 6 december verkrijgbaar vanaf €4,95 per maand (afhankelijk van het abonnement).

Meer info is te vinden op de site van T-Mobile onder het kopje ‘Abonnement’.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

25 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.