Reacties voor: T-Mobile laat nieuwe klanten i-Abonnement deze zomer gratis bellen

T-Mobile wil de verkoop van i-Abonnementen stimuleren. Ze hebben daarom een actie bedacht, waarbij je de hele zomer gratis belt en sms't.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 38 reacties

  1. Waarschijnlijk willen ze nog snel wat iPhone 4’s verkopen voordat de nieuwe uitkomt bij de WWDC. Slimme zet!

  2. Een medewerker van t-mobile vertelde mij aan de telefoon dat deze actie slechts to 20 mei geldig is.

  3. Net een nieuw abonnement afgesloten bij T-mobile met de nieuwe witte iPhone (was al klant bij T-mobile)! Moet wel zeggen prima actie van T-mobile… Aangezien KPN zijn klanten flink gaat laten betalen (waarschijnlijk betaal je dadelijk ook voor het versturen van een e-mail), en ze ook nog eens controleren van JIJ allemaal doet op het internet (DPI)… Vodafone gaat dit waarschijnlijk ook doen!! Dus T-mobile, voor mij staan jullie nu op nr. 1 !!

  4. En nieuwe klanten hoeven ook nog eens minder voor hun toestel te betalen dan mensen die willen verlengen.
    En dan ben je ook nog eens 50% duurder uit als je ongeveer dezelfde condities wil hebben als je vorige i-abonnnement
    Het enige voordeel is dat je geen aansluitkosten hoeft te betalen. poeh poeh
    Nee lekker bezig daar. Ik ben zsm weg bij T-mobile

  5. raar, ik heb net een nieuwe iplan afgesloten.
    Gaat in op 31 mei en krijg 5 maanden gratis abonnement.
    Dat betekent dat ik pas op 1 november ga betalen.
    Lijkt me een betere deal.

    Staat gewoon op hun website.

  6. Ik snap niet dat mensen een nieuwe Abbo willen
    Hou lekker je oude abonnement en verleng of wijzig deze nooit meer zo hou je je oude voorwaarden
    Koop enkel eens in de 1 of 2 jaar een los nieuw iPhone toestel
    Althans dat is wat ik ga doen

  7. Het gaat inderdaad om vijf maanden vanaf afsluiten, en niet tot het einde van de zomer.

  8. @Don_Grigori: Leuk, maar als je je originele abonnement blijft gebruiken die je hebt afgesloten i.c.m. een nieuwe telefoon dan betaal je eigenlijk te veel per maand. Je betaald natuurlijk over de contractperiode gewoon je telefoon terug aan de provider. Na bijvoorbeeld 2 jaar heeft de provider dan zijn geld terug en jij blijft iedere maand maar extra betalen. Zonde van je geld.

    Met een SIM-only abonnement klopt je verhaal natuurlijk wel.

  9. Voor een twee jarig abonnement inclusief iPhone betaal je dus

    19*42,50 99,95 = 907,45

    Toch niet onaardig voor een telefoon van €599,- en twee jaar lang 300 minuten/sms en internet.

  10. Was toch toe aan een nieuwe mobiel, dus ben meteen maar over gegaan op een iPhone. En dat het een tijdje gratis is, is mooi meegenomen.

  11. Ik heb twee weken geleden mijn abonnement verlengd. Geldt deze actie dan ook nog?

  12. Aktie is er nog een tijdje naar de 5 maanden gratis is maar t/m 20 mei. Daarna 4 maanden. Is ook gewoon met alle andere toestellen te nemen.

    Ik hoorde dat dit was vanwege de introductie van de galaxy s2, die ik dan ook bestelde. Wel lullig dat het alleen bij 2-jaar is, maar het is wel een erg goede aktie.

  13. Meestal zijn de gratis maanden een verlenging van het totaal aantal maanden.

    Looptijd abonnement 24 maanden plus 5 maanden gratis is totaal dus 29 maanden abonnement.

    Je zit dus gewoon langer aan je provider vast (en dat kan als je niet tevreden ben best wel vervelend zijn)

  14. @OMG: Weet je of dat voor deze specifieke actie ook geldt?

    Op de t-mobile site wel dit gevonden:

    Als u gebruikmaakt van de Zomeractie, krijgt u sowieso tot het eind van de zomer 100% korting op het maandbedrag van uw i-Abonnement. De regels zijn als volgt:

    * Bestelt u voor 21 mei? Dan krijgt u 5 maanden 100% korting.
    * Bestelt u voor 21 juni? Dan krijgt u 4 maanden 100% korting.
    * Bestelt u voor 4 juli? Dan krijgt u 3 maanden 100% korting.

  15. Origineel geplaatst door OMG
    Meestal zijn de gratis maanden een verlenging van het totaal aantal maanden.Looptijd abonnement 24 maanden plus 5 maanden gratis is totaal dus 29 maanden abonnement.Je zit dus gewoon langer aan je provider vast (en dat kan als je niet tevreden ben best wel vervelend zijn)

    Wat je zegt is totaal niet waar. Je hoeft gewoon 5 maanden niet te betalen in de looptijd van je contract. stel je tekent 24 maanden dan betaal je 5 maanden van die 24 maanden niet heel simpel.

    @Danny alle providers werken met een soort van klantensysteem. Als een klant bij een verlening meer moet betalen voor een toestel dan een nieuwe klant. Dan is deze klant voor de provider een niet al te beste klant. De de provider heeft niet genoeg verdient aan hem/haar (volgens de provider dan). Hoe meer minuten je pakt hoe meer korting je krijgt.

  16. Vergeet even niet dat de nieuwe abonnementen 50% duurder zijn dan het oude iPhone abonnement.

  17. De KLANT zou beter af zijn met een beter netwerk,dat geeft meer tevreden klanten .

  18. … of bij verlengen van je abo…..
    Zo komen ze wel van hun oude abo’s af met onbeperkt internet.

  19. @Lorn:
    Die 29 euro die ik nu in de maand betaal weegt niet op tegen de 10 euro die je steeds moet betalen om je data limiet te resetten ik gebruik gemiddeld 3 gig per maand dus zou ik 20 euro extra moeten betalen elke maand om mijn afgeknepen data limiet weer op pijl te krijgen dan ben ik dus elke maand 50 euro kwijt ipv nu 29,95 dus ik blijf bij oude Abbo

  20. Actie geld tot 20 mei!!!!
    Eerste 5 maanden geen abbo kosten daarna.

  21. Ik ben het eens met de verschillende respondenten die melding maken van het verschil in de ‘oude’ i-abbo’s.
    Was het eerst bijv. 300 min PLUS 300 sms’jes voor een i-300 is het sinds 1 april van dit jaar 300 min OF 300 sms’jes. Ik krijgt sterk het gevoel dat t-mobile die oude i-abbo’s zo snel mogelijk wil uitdunnen terwijl het nu ook nog onduidelijk is wat t-mobile gaat doen met een eventuele extra toeslag voor VoIP diensten zoals WhatsApp, Skype en Viber. KPN en Vodafone gaan deze wel invoeren dus t-mobile zal (helaas) wel volgen.
    Het valt me wel op dat je de laatste dagen word doodgegooid met soortgelijke aanbiedingen, vaak van niet-provider gerelateerde internetwinkels. Er wordt mij een (gratis) HTC Sensation op het vodafone netwerk aangeboden voor een véééél lager gemiddeld maandbedrag over 24 maanden dan degene die hierboven wordt vermeld. Laten we eerlijk zijn…..een HTC Sensation is op dit moment toch wel de Bugatti Veyron SuperSport onder de smartphones qua specs….toch!?

  22. @Pim Brussee
    +1

    Best aantrekkelijk hoor deze aanbieding, maar die ‘units’ die T-Mobile heeft opgenomen in haar nieuwe i-Abonnementen maken het voor mij toch een stuk minder leuk. Alles uit één bundel, liever niet..

    Waar ik wel erg benieuwd naar ben is of de internetsnelheid van max 7,2 MB/s merkbaar is t.o.v. de oudere bundels die max 2 MB/s. Iemand ervaring hiermee?

  23. Het gaat hierbij om allemogelijke toestellen wanneer je een van deze neemt icm iphone abonnement

  24. En na de zomer hoor je tmobile klagen over de data verbruik !!

    Eerst alles gratis weggeven en achteraf na dat de klanten voor 2 jaar vast zitten plannetjes bedenken om rijker te worden.

  25. Moeten ze nu nog meer zieltjes winnen? Zo dat het netwerk nog beroerder wordt? Of is dit een actie om iedereen over te zetten naar de nieuwe iAbo’s zodat ze tot bijna de helft meer ‘verdienen’ omdat je 300 EN 300 inlevert voor 300 OF 300 (minuten / smsjes) én beperkt internet op een snelheid die het netwerk volgens mij nooit kan halen!

    ‘t blijven hufters!

  26. Het i-Abonnement van T-Mobile is inclusief mobiel internet met een snelheid van 7,2 Mbps. Hou er rekening mee dat de snelheid na gebruik van 1 gigabyte drastisch omlaag gaat!

    Internet van 7,2 Mbps? Dat haal je sowieso nooit bij tmobile.

  27. Dit ga je niet menen, is dit ook geldig als ik mn abbo heb afgesloten op 5 april? Want anders vind ik het echt ****! 🙁 zonde joh, dan had ik even gewacht.. Damn it.

  28. Dit abbo heb ik zondag bestelt… Heb vandaag mn iphone binnen gekregen.. Ben er ultrablij mee;)

  29. Ook buitenlandkosten? Want dat is waar je de ‘hele zomer’ geld spendeert..

  30. Sponsored by T-Mobile & TradeDoubler

    Zet dan op zijn minst nog “ADV:” voor de titel. Dit heeft absoluut geen nieuwswaarde. Dit noemen ze gewoon netwerkacties. Als het nu ook buiten de bundel en dus helemaal gratis bellen was, maar nu krijg je gewoon 100% korting op de abonnementskosten, big deal.

  31. @Niels.: Er van uitgaande dat je die 300 minuten/sms ook daadwerkelijk verbruikt natuurlijk.

  32. Would be a good deal if the network and service were any good which its not , iphone sales by t-mobile have dropped by more than 50% which is probably why they think that free calls and internet will get customers , if they just got thier act together and made a decent network they would get more customers for iphones and other phones , but not investing in filling the huge 3g holes is a joke

  33. Maar goed, de abo’s zij 50% duurder geworden laatst en nu geven ze je 45% gratis bellen/sms…

    Wordt je dus nog steeds genaaid voor 5%

    Dit is een manier om de klanten toch sms en de telefoon te gebruiken ipv VoIP of diensten zoals Whatsapp. Het is een uitstel van executie voordat Tmobile hetzelfde gaat doen als KPN, met als voordeel dat er weer een zooi mensen zichzelf vastgenaaid hebben aan een 2 jarig contract op een kloterig netwerk. Want daar doen ze gewoon helemaal niets mee..

    En nee, de snelheid omhoog schroeven kis geen verbetering als je slecht bereik hebt.

  34. For anyone extending a contract with any network fall directly into the new terms and conditions , so if you think by extending your t-mobile contract you will still have the same service as before then read the small print as your not , the only way to keep your unlimited internet is to let your contract run without a new phone , because as soon as you sign on the dotted line your contract changes to the new version , also has anyone ever got or has 7.2 mb speed on t-mobile ? Would be interesting for all t-mobile iphoneclub readers to post what speed they do get , to see if the network does offer real 7.2 or its just a con , which sadly you cant do anything about it as there is no contract for any network in europe that says you get signal or speed , that tiny small print kills your chances of cancelling your contract , all mobile companies are slim when it comes to small print , something that is being looked into by offcom ( uk ) and the eu , lets hope they win so networks are finally responsible for giving you what you pay for, something no network does yet but soon might have to

  35. @nibs: That isn’t complete correct. T-Mobile is at the moment still the only provider who offers really unlimited internet (without a datalimit). All the internet offers from T-mobile (with a mobile phone, without a mobile phone, with a laptop, usb stick), they are all unlimited internet. The thing is that T-Mobile has a SPEED limit, for example if you have internet on your mobile nd you use more then 1 GB data, you’re speed will be slower, but u still have unlimited internet.
    So if you extend your contract, you still have the fast internet. I did it do, with a I-500 (speed 7.2 mb), of course my internet isn’t everywhere that quick. But I have a average speed of 5 mb (!). I noticed that other people have more problem with the speed, but I don’t.
    Here in Amsterdam city I almost get a speed of 7.2 MB with my galaxy S2. Of course sometimes it’s a bit slower, but I think I could be happy with my average speed.

  36. Verlengen is niet zo een handig plan in deze context het nieuwe I abbo is namelijk flink gestript.
    door laten lopen kan slimmer zijn, een nieuw Foon zit er dan niet in.

  37. Ik ben juist blij dat ik in Almere eindelijk verlost ben van T-mobile. Lokkertje van een bedrijf dat afspraken niet nakomt over snelheid e.d.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.