T-Mobile laat nieuwe klanten i-Abonnement deze zomer gratis bellen

T-Mobile wil de verkoop van i-Abonnementen stimuleren. Ze hebben daarom een actie bedacht, waarbij je de hele zomer gratis belt en sms't.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

t-mobile kortingT-Mobile wil nieuwe klanten overhalen om een i-Abonnement af te sluiten. Iedereen die een 2-jarig i-Abonnement afsluit, kan de hele zomer gratis bellen, sms’en en onbeperkt internetten binnen Nederland. Je betaalt alleen de kosten die buiten de bundel vallen. Je hebt tot 4 juli de tijd om een i-Abonnement af te sluiten of een bestaand abonnement te verlengen. De actie verschilt overigens niet zoveel van wat andere operators doen, waarbij ze de eerste maanden korting geven op abonnementskosten. De €0 ziet er aantrekkelijk uit, maar na 23 september 2011 om 11:04 uur (het officiële begin van de astronomische herfst op het noordelijk halfrond) betaal je weer de gewone abonnementsprijzen.

De actie geldt voor een selectie van toestellen, waaronder alle iPhone-modellen. Het i-Abonnement van T-Mobile is inclusief mobiel internet met een snelheid van 7,2 Mbps. Hou er rekening mee dat de snelheid na gebruik van 1 gigabyte drastisch omlaag gaat!

Meer info is te vinden op de speciale actiepagina. Er zijn twee andere toestellen om te kiezen: de inmiddels al wat oudere Samsung Galaxy S en de Sony Ericsson Xperia Arc.

Tip: de actie geldt ook voor verlengingen van je abonnement.

t-mobile actie

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 mei 2011, 13:30
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.