Mr Jump

Springspelletje Mr Jump is de nieuwe Flappy Bird?

Het frustrerend eenvoudig te bedienen doch lastig te spelen Mr Jump is de spirituele opvolger van Flappy Bird. De game is mateloos populair.

Mr JumpMr Jump is de Nederlandse app-hitlijsten in gesprongen. Toepasselijk, want in dit frustrerend moeilijke spelletje draait het om slechts één ding: springen. De combinatie tussen kinderlijk eenvoudige gameplay en gruwelijk hoge moeilijkheidsgraad maken dit spel de spirituele opvolger van het eveneens uitermate frustrerende Flappy Bird.

Met vijf miljoen downloads in vier dagen en een tweede plek in de Nederlandse Top Gratis Hitlijst spreekt Mr Jump in ieder geval tot de verbeelding. De enige spelmechaniek is het titelpersonage op de juiste momenten laten springen om obstakels te vermijden, net als bij Canabalt. Alleen gaat het hier niet om een oneindig renspel, maar speel je levels uit. Hoe verder je in de game komt, hoe lastiger de levels worden. Elk van de twaalf aanwezige levels heeft een compleet eigen thema en soundtrack.

De Franse ontwikkelaar 1Button biedt de game gratis in de App Store aan, maar dan zul je wel met een advertentiebalk moeten leven. Deze kun je met een in-app aankoop van €1,99 afkopen. Zit je echt vast in de game en kom je niet voorbij een level, dan kun je deze voor €0,99 overslaan. 1Button beweert echter wel dat je met wat doorzettingsvermogen geen geld aan de game zou hoeven uitgeven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 maart 2015, 19:50
Categorie Apps
Onderwerpen flappy bird, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.