Super Mario Run update

De grote Super Mario Run-update is er: meer levels, nieuwe spelmodus

De grote update van Super Mario Run is er! Met een nieuwe spelmodus Remix 10, nieuwe wereld, meer levels en Princess Daisy als nieuw speelbaar personage.

Super Mario Run was een jaar geleden dé grote sensatie tijdens Apple’s najaarsevent. Mario kwam eindelijk in een officiële game naar de iPhone en iPad komen. Voor de fanatieke spelers die alle levels uitgespeeld hebben, is het nu weer tijd om de game af te stoffen. De compleet vernieuwde versie staat namelijk in de App Store, met een nieuwe spelmodus en nieuwe levels.


Super Mario Run update

Super Mario Run: Remix 10

Eigenlijk zou de grote update van Super Mario Run pas op vrijdag 29 september verschijnen. Maar hij is er nu al. In deze update zit een nieuwe spelmodus met de naam Remix 10. Hierin speel je achter elkaar 10 korte stukjes van bestaande levels uit Super Mario Run. Bij elke nieuwe poging worden de stukjes anders aan elkaar geplakt, zodat er veel variatie is. Er zijn speciale regenboogkleurige medailles te verdienen.

Het leuke van deze modus is dat het spel nooit over is. Zelfs als je het level niet haalt kun je gewoon verder naar de volgende. Daardoor is Remix 10 ook geschikt voor beginnende spelers, die nog even willen oefenen, maar niet halverwege vast willen komen te zitten. Als ervaren speler is Remix 10 leuk omdat er veel meer variatie in zit en je kunt werken aan een perfecte score.

Super Mario Run Remix 10

Als je Princess Daisy weet te redden in de Remix 10-spelmodus kun je haar vrijspelen en daarna inzetten in de game. Daisy heeft als speciale move de dubbele sprong, die van pas kan komen tijdens lastige levels of om de gewilde zwarte munten te pakken.

Super Mario Run update op 29 september

De grote update werd aangekondigd in de App Store. De game krijgt een compleet nieuwe wereld, die je als single player kunt spelen. Dit kan pas nadat je alle zes bestaande werelden uit de Wereldreis-modus hebt uitgespeeld. Je krijgt negen nieuwe levels, elk waarschijnlijk met een eindbaas. In de App Store is al een glimp te zien van de nieuwe levels, in een bosrijke omgeving met spinnen die omlaag komen bungelen. De nieuwe wereld heet ‘ster’ en zitten vol nieuwe vijanden, nieuwe manieren om te spelen en meer uitdagingen om roze, paarse en zwarte munten te pakken. Zelfs de meest doorgewinterde spelers komen voor verrassingen te staan, belooft Nintendo.

Super Mario Run update

Je kunt voor het eerst ook je eigen favoriete muziek als soundtrack instellen. Mario en z’n vrienden dragen dan een koptelefoon.

Heb je het volledige spel nog niet, dan is dit het moment om aan te schaffen, want van 29 september tot en met 12 oktober is de in-app aankoop (€10,99 voor het volledige spel) namelijk in prijs gehalveerd naar €5,49.

Super Mario Run is de eerste Mario-game van Nintendo die op de iPhone en iPad is verschenen. Afgelopen februari verscheen de Fire Emblem Heroes-game en er wordt ondertussen nog gewerkt aan een Animal Crossing-game.

Bekijk ook

Super Mario Run: het ultieme overzicht

Super Mario Run is Nintendo's eerste eigen game voor de iPhone en iPad. Wat is Super Mario Run precies en hoe speel je het? Wat zijn de beste tips om een betere speler te worden? Je leest er alles over in deze ultieme gids.

Revisiegeschiedenis:

  • 2017 - 28 september: De update is nu beschikbaar, daarom hebben we het artikel bijgewerkt met de nieuwste info.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
28 september 2017 om 14:11
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.