Super Mario Run met Mario, Peach, Bowser en meer.

Super Mario Run heeft meer gratis content, nieuwe speelbare personages en meer

Super Mario Run is met versie 2.0 flink uitgebreid. Er zijn vier nieuwe speelbare personages beschikbaar en gratis spelers kunnen nu extra levels spelen, zowel in Toad-races als in de standaard spelstand.

Super Mario Run heeft voor het eerst sinds de release afgelopen december een grote update gekregen. Er zijn niet alleen nieuwe speelbare personages beschikbaar, maar er is nu ook meer content beschikbaar voordat je de volledige game moet kopen. Goed nieuws voor gratis spelers dus, omdat je niet alleen een extra level krijgt, maar ook meer kunt spelen in Toad-race.

Super Mario Run met Mario, Peach, Bowser en meer.

Kleuren Yoshi’s Super Mario Run

Super Mario Run bevat naast Mario nog vijf andere speelbare personages, namelijk Luigi, Peach, Toad, Toadette en Yoshi. Van laatstgenoemde zijn nu vier nieuwe variaties beschikbaar. Behalve de standaard groene Yoshi, kun je nu ook spelen met een gele, rode, paarse en blauwe Yoshi. Je kunt deze nieuwe personages ontgrendelen door hun desbetreffende huisje te kopen via Mijn koninkrijk. Om het huisje van de rode Yoshi te bouwen, heb je maar liefst 9999 Toads nodig, waarvan duizend geel. Voor de andere kleuren heb je een stuk minder gekleurde Toads nodig, waardoor deze makkelijker vrij te spelen zijn. Als je een Toad-race speelt met een bepaalde kleur Yoshi, ontvang je bovendien meer Toads van die desbetreffende kleur.

Goed nieuws voor mensen die de volledige game niet willen aanschaffen, is dat er nu een extra level te spelen is. Standaard speel je de eerste drie levels gratis en van de vierde kun je twintig seconden spelen. Dat is te kort om het volledige level te behalen, maar als je één van Bowsers uitdagingen weet te voltooien kun je ook dit level helemaal spelen. In level 1-4 neem je het aan het eind op tegen Bowser. Mocht je dit level uitspelen, dan komen er tegelijkertijd meer levels voor Toad-race beschikbaar, waardoor je ook blauwe en groene Toads kunt verzamelen. Hiermee kun je vervolgens meer gebouwen kopen via de stand Mijn koninkrijk.

Tot slot is er nu een inlegactie gaande. Als je de komende twee weken elke dag inlogt in Super Mario Run, ontvang je allerlei cadeaus. Dit zijn veelal gebouwen en voorwerpen die je kunt plaatsen in je eigen koninkrijk, maar ook racetickets en muntjes. De grote 2.0-update is ter gelegenheid van de release van de Android-versie van Super Mario Run. Dat is ook goed nieuws voor iOS-spelers, want dat betekent dat je het in Toad-race ook op kunt nemen tegen vrienden die een Android-toestel gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 maart 2017, 9:38
Categorie Apps
Onderwerpen mario, nintendo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.