Reacties voor: Fiets- en hardloop-app Strava werkt nu met GPS van Apple Watch Series 2

De Strava-app om mee te hardlopen en fietsen is bijgewerkt voor de Apple Watch Series 2. Dat betekent dat je workouts kunt vastleggen zonder dat je je iPhone hoeft mee te nemen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Wacht nog steeds op de eerste app die het mogelijk maakt zelf een workout in te plannen zoals op de sporwatches (van bijvoorbeeld garmin) al langer mogelijk is.

    Toch is dit goed nieuws, komt op deze manier in ieder geval weer een klein stapje dichterbij de oplossing.

  2. Zolang Garmin niet werkt op de Apple watch, blijf ik bij mijn Forerunner van Garmin! Denk niet dat dit op korte termijn gaat veranderen, Garmin wil de verkoop van hun eigen hardloophorloge niet onder druk zetten

  3. Geeft deze app ook info door aan je bt oordopjes vwb afstand, snelheid etc als je iPhone loopt? Bij NRC en Runkeeper werkt dit nl. niet.

  4. Origineel geplaatst door Jop
    Wacht nog steeds op de eerste app die het mogelijk maakt zelf een workout in te plannen zoals op de sporwatches (van bijvoorbeeld garmin) al langer mogelijk is.
    Toch is dit goed nieuws, komt op deze manier in ieder geval weer een klein stapje dichterbij de oplossing.

    Ja, dat en podcasts kunnen afspelen op de Watch. Zo raar dat dat nu niet gewoon kan…

  5. @Werner Holdorp: Daar liep ik vanochtend dus ook tegenaan. Ik was voor de eerste keer aan het hardlopen met de nieuwe app. Met de volgende configuratie:
    Apple Watch (eerste model)
    iPhone 5S met bedrade koptelefoon

    Met de vorige versie van de app werkte dit perfect. Nu werken zowel autopause niet als ook krijg ik de km tijden niet meer te horen via de koptelefoon…;-(. Is dit ergens aan te passen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.