Storing bij iCloud leidt tot verbindingsfouten

Een storing bij iCloud levert bij diverse mensen verbindingsfouten op, bijvoorbeeld als je bij iCloud.com probeert in te loggen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Diverse gebruikers hebben momenteel te maken met een iCloud storing. Op de statuspagina van Apple is nog niet te zien, maar we weten van eerdere storingen dat die informatie wel eens achterloopt. Heel wat lezers melden ons inmiddels, dat ze een verbindingsfout krijgen als ze proberen in te loggen op iCloud.com.

Update 19:30 uur: De iCloud storing lijkt inmiddels over z’n hoogtepunt heen.


icloud-storing-juni-2015

Mogelijk levert het synchroniseren van informatie ook fouten op. Als je via de systeemvoorkeuren van iOS probeert om toegang te krijgen tot iCloud krijg je eveneens een foutmelding. Op Twitter en Facebook is te merken dat een vrij grote groep gebruikers te maken heeft met de storing.

allestoringen-icloud-storing-juni-2015

Op Allestoringen.nl is te zien dat er sinds 17:00 uur mensen met problemen zijn. De laatste grote storing vond plaats op 21 mei. Toen was de storing redelijk snel weer opgelost. Mensen hebben deze keer vooral problemen met e-mail en agenda.

Wil je meer weten over iTunes storingen en hoe je de status van iCloud-diensten opvraagt? Lees dan onderstaande tip!

Bekijk ook

Storing bij iCloud of andere Apple-diensten? Zo vraag je de status van Apple-diensten op

Is er een iCloud storing of werken andere diensten van Apple niet? Bij Systeemstatus op de website van Apple kun je zien of er technische problemen met iMessage, Apple Music en andere diensten zijn.

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.