Stievie Premium op iPhone en iPad

Stievie Premium laat je kijken naar 13 Vlaamse tv-zenders

Stievie Premium is van start gegaan in België. Vlaamse tv-kijkers kunnen voor 10 euro per maand kijken naar 18 televisiezenders op de iPhone, iPad, laptop en tv-scherm, zowel live als uitgesteld.

Stievie Premium is van start gegaan in België. Vlaamse tv-kijkers kunnen voor 10 euro per maand kijken naar 18 televisiezenders (waaronder 13 Vlaamse) op de iPhone, iPad, laptop en tv-scherm, zowel live als uitgesteld.

Stievie Premium op iPhone en iPad

Stievie Premium

Stievie Free bood al langer gratis alle zenders van Medialaan gratis aan. Nu heeft het mediabedrijf ook een betaalversie gelanceerd. Met Stievie Premium kijk je naar 13 Vlaamse tv-zenders, waaronder die van Medialaan zelf. Daarnaast zijn er 5 buitenlandse zenders toegevoegd.

  • Medialaan: VTM, Q2, Vitaya, CAZ, VTMKZOOM, KADET en Qmusic
  • VRT: Eén, Canvas en Ketnet
  • SBS: VIER, VIJF en ZES
  • Discovery: Eurosport, TLC en Discovery Channel
  • FOX: National Geographic en Nat Geo Wild

Je betaalt hiervoor €9,99 per maand, waarbij je de eerste maand gratis kunt proberen. Het bekijken van deze tv-programma’s kan live en uitgesteld, tot zes dagen terug. Het werkt op alle schermen waarop Stievie al te gebruiken was, dus ook op je iPhone en iPad. Verder kun je programma’s opnemen en later weer afspelen. De app werkt ook met AirPlay.

De vraag is alleen of de Vlaamse tv-kijkers erop zitten te wachten nu er zoveel aanbod is op Netflix, YouTube en soortgelijke diensten. Volgens directeur mobile Herbert Vanhove van Medialaan is Stievie Premium juist nu nodig om te zorgen dat jongeren weer vaker naar de Vlaamse tv-programma’s gaan kijken:

Die online-generatie is opgegroeid met het gebruiksgemak van platformen als YouTube en Netflix. Als je hen ook warm wil maken voor Vlaamse zenders dan moet je hen diezelfde service bieden.

Stievie Premium moet daarvoor gaan zorgen, door alle grote Vlaamse tv-zenders te bundelen en te zorgen dat je kunt opnemen, opnieuw kijken en live streamen. Niet alleen via je tv-scherm. Waar Stievie Premium in ieder geval voor zorgt is dat je geen kabelabonnement meer nodig hebt, want het aanbod wat je via je kabelbedrijf vindt, vind je grotendeels ook bij Stievie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 augustus 2017, 8:50
Categorie Apps
Onderwerpen belgie, stievie, vlaanderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.