Apple Park Steve Jobs Theater.

Steve Jobs Theater heeft lichtbruine leren stoelen met ingebouwde stopcontacten

Een nieuwe foto geeft een kijk op de stoelen in het Steve Jobs Theater. De aanwezige pers zit er tijdens het event goed bij, want het theater is voorzien van lichtbruine leren stoelen. Ook zijn er speciaal ontworpen roterende liften.

We hebben de afgelopen tijd al veel foto’s en video’s voorbij zien komen van het Steve Jobs Theater op het Apple Park, zowel van de buitenkant van het gebouw als een deel van de binnenkant met het podium. Een extra foto laat nu zien hoe het publiek er volgende week bij zit op de lichtbruine leren stoelen met ingebouwde stopcontacten. Voordat de aanwezige pers hun plek inneemt, kunnen ze eerst nog door een speciale roterende lift.

Leren stoelen met stopcontacten in Steve Jobs Theater

Afgelopen weekend plaatsten we al enkele foto’s van de binnenkant van het Steve Jobs Theater, waardoor we onder andere een indruk kregen van het podium. Die foto’s waren echter afkomstig van eind juni, waardoor het theater nog lang niet af was. Nu is er wederom een wat oudere foto opgedoken, maar daarop is wel al veel meer van de zitplaatsen te zien.

Steve Jobs Theater-stoelen zijn van leer.

Uit de foto blijkt dat de pers volgende week plaatsneemt op lichtbruine leren stoelen. Deze lijken voorzien te zijn van de nodige techniek. Hoewel het op de foto wat lastig te zien is, lijkt het erop dat er in de armleuning stopcontacten verwerkt zijn. Dat betekent in ieder geval dat de pers niet met powerbanks hoeft te slepen, omdat ze tijdens de presentatie al hun apparaten op kunnen laden. In totaal is er in het Steve Jobs Theater plek voor duizend man.

Steve Jobs Theater bovenaanzicht

Roterende liften
Een ander detail dat eerde deze week nog via Bloomberg naar buiten kwam, is dat het theater voorzien is van roterende liften. Journalisten moeten via twee trappen naar beneden het podium bereiken, dat zich schuin onder de ingang bevindt. Er is echter ook een roterende lift aanwezig die zich als een soort kurkentrekker heen en weer beweegt. Dat betekent dus dat je via dezelfde deur eruit gaat als dat je erin gekomen bent, terwijl je toch de andere richting op gaat. Waar de liften zich precies bevinden, is echter niet helemaal duidelijk. Vanuit de hoofdingang van het Steve Jobs Theater zijn geen liften te zien, tenzij deze in de vloer verwerkt zijn en naar boven komen als je de lift oproept.

De aanwezigen zullen direct na het event aan de slag kunnen gaan met demomodellen die opgesteld staan achter een muur die automatisch ingetrokken wordt. Het zou zomaar kunnen dat Apple dit aan het einde van de presentatie ook in beeld gaat brengen, voor een extra indrukwekkend effect. Bloomberg heeft ook uitgerekend wat elke stoel in het Steve Jobs Theater feitelijk kost, gezien de beschikbare plaatsen. Dit komt neer op een slordige $14.000 per stoel.

Steve Jobs Theater zijaanzicht

Volgende week dinsdag op 12 september gaat Apple de nieuwe iPhones, Apple Watch en Apple TV in het Steve Jobs Theater presenteren. Het is de eerste keer dat de presentatie in dit nieuwe gebouw gehouden wordt, wat voor Apple ongetwijfeld een reden zal zijn om hier tijdens de presentatie kort aandacht aan te besteden.

Via: AppleInsider

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 september 2017, 11:30
Categorie Apple
Onderwerp apple park

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.